Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Σιντική ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 2023 : Προς γνωστούς “λασπολόγους” του facebook: «ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ, ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...»

Η παράταξη του Δημάρχου Φώτιου Δομούχτσίδη απευθύνθηκε γενικά προς κάποιους χρήστες του facebook αλλά και συγκεκριμένα σε πρόσωπα αναφέροντας τα παρακάτω: 
Σιντική ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 2023 : 
Προς γνωστούς “λασπολόγους” του facebook:
«ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ, ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...»
Ένας μετά τον άλλον οι υποψήφιοι για υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης του κ.Τάτσιου, προσπαθούν να καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους στον επικεφαλής τους, υβρίζοντας και λασπολογώντας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Από προσβλητικές και κατάπτυστες εκφράσεις όπως: «ΞΕΚΩΛΑ»-απευθυνόμενοι σε γυναίκες, «ΞΕΦΤΙΛΕΣ»-απευθυνόμενοι στα μέλη της παράταξής μας, τώρα και ειρωνείες σε μία απέλπιδα προσπάθεια να προβληθούν προσωπικά.  
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
•ΕNΥΔΡΕΙΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑΣ: Πείτε την αλήθεια στους δημότες και αφήστε τη "φθηνή" αντιπολίτευση, για την οποία έχετε πιάσει από τώρα "στασίδι"! Γιατί δεν λέτε με ποια άδεια λειτουργούσε τόσα χρόνια το ενυδρείο; Πώς πληρωνόταν ο υπάλληλος εκεί;
Αφού δεν τολμάτε, θα πούμε εμείς την αλήθεια: 
-Λειτουργούσε χωρίς άδεια, για αυτό κι εμείς προχωρήσαμε στην εκπόνηση των απαραίτητων μελετών προκειμένου να αποκτήσει.
-Εμείς πληρώσαμε τα ενοίκια που χρωστούσαν 11 χρόνια στη ΓΑΙΑΟΣΕ, όταν αναλάβαμε.
-Εμείς εκκινήσαμε τη διαδικασία επίλυσης του ιδιοκτησιακού!
-Εμείς υποβάλαμε την πρόταση στο Leader.
•ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Αυτό κι αν είναι εύκολο! ΣΤΑΘΗ ΖΑΠΡΙΔΗ (Πρόεδρε ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ επί σειρά ετών) τι απαντάς; 
•ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι Δήμοι έχουν πρόβλημα στην υλοποίησή του. Εμείς προχωρήσαμε την όλη διαδικασία και βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ακόμη πρόβλημα: το ιδιοκτησιακό της πλατείας, το οποίο αποτελούσε ζητούμενο για την υλοποίηση του έργου. Και πάλι δεν σταματήσαμε. Το θέμα πήγε στη δικαιοσύνη ορίστηκε τιμή, σαν αυτή που πρότεινε ο Δήμος και οι ιδιοκτήτες προσέφυγαν και πάλι. Αν ήσασταν εσείς, απλά θα το «είχατε βάλει στα πόδια»! Όπως  γινόταν και τα προηγούμενα 90 χρόνια (από το 1933).
•ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΟΡΤΕΡΟΥ: Αφού και για αυτό το θέμα έχετε άγνοια, ρωτήστε να μάθετε: το παραλάβαμε χωράφι και το διαμορφώσαμε σε αεροδρόμιο. Όπως επίσης, ρωτήστε και για τις προσπάθειες του ιδιοκτησιακού των παρακείμενων εκτάσεων, οι οποίες περιήλθαν τελικά στον Δήμο.
•ΚΕΡΚΙΝΗ: Προφανώς ξεχνάτε την ανάπλαση της Κερκίνης και τι προσπάθεια καταβλήθηκε για να γίνει. Κι ας μην το παραδέχονται τώρα κάποιοι τοπικοί, για τους δικούς τους – «ψηφοθηρικούς» – λόγους. Όπως επίσης και για το λιμανάκι της Κερκίνης, το οποίο δεν ανήκει στον Δήμο, αλλά στην Κτηματική. Ωστόσο, ο Δήμος προχώρησε τρεις χρονιές σε διαγωνισμό παραχώρησης χώρων για τοποθέτηση καντινών, εκ των οποίων οι δυο βγήκαν άγονοι, επειδή δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι. Ευτυχώς, χάρη στην επιμονή και προσπάθειά μας, τελικά βρέθηκαν δύο ενδιαφερόμενοι. 
Ωστόσο, με ενδιαφέρον παρατηρούμε το δικό σας έργο, που δεν είναι άλλο από την ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΡΑΓΚΑΣ» στην Κερκίνη! Ξέρετε εσείς…
•ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΡΜΟΠΗΓΗΣ: Καλά δεν γνωρίζετε ότι λειτουργεί και ότι το επισκέπτονται δημοτικά σχολεία; Τώρα, αν μας καταλογίζετε ότι δεν «υποκύψαμε» και δεν «βολέψαμε» ημετέρους σας, ναι έχετε δίκιο.
•ΙΣΑΡΙ-ΑΡΧΑΙΑ: Αγνοείτε ή υποκρύπτετε ότι ο χώρος ανήκει στην αρχαιολογία. Παρόλα αυτά, έχουμε στενή συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων. Επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι όσον αφορά τα αρχαία που βρίσκονται στο Δημαρχείο Σιδηροκάστρου, αυτή τη στιγμή ολοκληρώθηκε η συντήρηση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων και αναμένεται η κατασκευή των βάθρων, με την ανακαίνιση ΟΛΟΥ του Δημοτικού Μεγάρου, ώστε να τοποθετηθούν για να κοσμούν την είσοδο του Δημαρχείου. Κι όλα αυτά με τις υποδείξεις της αρχαιολογίας.
•ΛΟΥΤΡΑ: Θα θέλαμε τις απόψεις σας κάποια στιγμή γραπτώς. Τις πραγματικά υλοποιήσιμες απόψεις σας και όχι τα «πυροτεχνήματα» που εκτοξεύετε χάριν εντυπώσεων, όπως για παράδειγμα ότι θα αυξήσετε τον προϋπολογισμό της ΑΠΟΔΡΑΣΙ στις 500.000 ευρώ, αλλά και πως τάξατε ότι θα δώσετε 100.000 ευρώ στον Εθνικό Σιδηροκάστρου! «Γελάνε και οι πέτρες»!
•ΚΟΙΛΑΔΑ: Πείτε και καμιά αλήθεια! Το κείμενο σας βρίθει ανακριβειών! Όσον αφορά τα μαγαζιά, έκλεισαν επί θητείας Απόστολου Καρύδα, του θερμού υποστηρικτή σας. Ρωτήστε τον να σας πει πως τα μίσθωνε τόσα χρόνια, ενώ δεν ήταν ιδιοκτησίας του Δήμου; Ως Δήμος προχωρήσαμε σε ένσταση για το δασικό χαρακτήρα των εκτάσεων, αλλά δυστυχώς απορρίφθηκε οριστικά.
Όσον αφορά τις ζημιές από την πλημμύρα, βρισκόμαστε στη φάση του σχεδιασμού με το Δασαρχείο και την Περιφέρεια, καθώς λόγω αρμοδιότητας η νομοθεσία δεν επιτρέπει στον Δήμο να ενεργήσει μόνος του.
•ΣΠΗΛΑΙΟ: Η αναφορά σας και μόνο δείχνει ότι τα θυσιάζετε όλα για την επικείμενη προεκλογική περίοδο. 
Υ.Γ.: Όσοι έχουν αποβιώσει, δεν τους αποκαλούμε κυρίους. Είστε και εκπαιδευτικός, αν και αυτό που να το θυμάστε, τόσα χρόνια αποσπασμένος σε πολιτικά γραφεία…
•ΚΤΗΡΙΟ ΜΕΛΕΝΙΚΩΝ: Ο Δήμος συνέταξε πλήρη μελέτη, υποβλήθηκε για ένταξη, ωστόσο δεν χρηματοδοτήθηκε από το ΦΙΛΟΔΗΜΟ, που καταργήθηκε με την αλλαγή της προηγούμενης κυβέρνησης. Στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ της παρούσας κυβέρνησης δεν προβλέπεται η αποπεράτωση δημοσίων κτηρίων, μόνο επαναχρησιμοποίηση. 
Βέβαια, αντιλαμβανόμαστε ότι το ενδιαφέρον σας για τα δημοτικά κτήρια είναι μεγάλο και φάνηκε και από τη «συνεισφορά» σας στο θέμα της ΛΑΦ. Υποψήφιοί σας πήραν ξεκάθαρα θέση κατά των συμφερόντων του Δήμου και ψήφισαν να παραχωρηθεί στην Μητρόπολη. Άλλη προσφάτως ανακοινωθείσα υποψήφιά σας και τέως Πρόεδρος Σιδηροκάστρου «πέταξε την μπάλα στην κερκίδα», ενώ ακόμη αντηχεί στα αυτιά όλων η φράση δημότη κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, που όλο αγανάκτηση φώναζε: «Που είναι ο Τάτσιος ρεεε; Γιατί δεν παίρνει θέση;». 
Σας κατάλαβαν όλοι!
Να σταθούμε και στο τελευταίο που γράφετε κ.Χίτζιο: 
ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ «ΑΝΟΗΤΟΥΣ»!
Ντροπή σας! 
Αυτή είναι η άποψη η δική σας και της παράταξή σας για τους δημότες;
ΥΓ: Επειδή η παράταξη σας κατά καιρούς μιλάει για «βολεμένους», αλήθεια εσείς πόσα χρόνια είστε αποσπασμένος σε πολιτικά γραφεία;
Μάλιστα, ένα εξ αυτών και αυτό της πρώην Υπουργού καςΜαρίας Κόλλια, την οποία ο επικεφαλής σας κατηγορούσε για προδοσία στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και τώρα τα ξεχνάει και σας ανακοινώνει ως υποψήφιο για υποψήφιο.
Οι δημότες κρίνουν και βγάζουν τα συμπεράσματά τους…

Όσον αφορά  τα λεγόμενα του κ, Χίτζιου που πυροδότησαν αυτην την αντίδραση μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου