Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Ακατάλληλη για μικρά παιδιά η νέου τύπου παιδική χαρά στο Νέο Πετρίτσι.

Ακατάλληλη για μικρά παιδιά η νέου τύπου παιδική χαρά στο Νέο Πετρίτσι. Όπως μπορείτε να δείτε  το υλικό που έχει τοποθετηθεί έχει κυρτώσει και παραμορφωθεί. Είναι αδύνατο να τρέξει ή ακόμη και να περπατήσει ένα πολύ μικρό παιδί χωρίς να σκαλώσει και να πέσει.
Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για αστοχία υλικού ή κακοτεχνία. Για την νέου τύπου παιδική χαρά έχουν ξοδευτεί αρκετά χρήματα και είναι κρίμα να είναι σε αυτήν την κατάσταση.
Ο Δήμος Σιντικής θα έπρεπε να γνωρίζει αυτή την κατάσταση της νέου τύπου παιδικής χαράς. Όπως επίσης να την διορθώσει. 
Ελπίζουμε να είναι η μοναδική ειδάλλως είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Επίσης περιμένουμε από τον Δημο να πάρει τις ευθύνες του, χωρίς να κατηγορήσει πάλι τους κάτοικους (πχ. που πατούσαν πάνω)

1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ οταν γεννιθηκε επειζε σε χωματα δεν γνωριζει οτι σημερα εκεινη η νοστιμη αμμος εχει αλλαξη απο υλικα συνθετα που εξυπερετη το νηπιαγωγιο μονο για μια βδομαδα. Οταν ενας δημαρχος ειναι ασχετος αλλα δεν ειναι μονο αυτος ο ασχετος ειναι και ο παρεδρος του χωριου που δεχτικε αυτο το εργο ως αξιεπαινω εδω η κατοικοι του Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ να ζητησουν να πληρωσουν το εργο αυτο απο την τσεπη τους οσοι ειναι υπεφθυνη για το εργο αυτο . Συμπατριωτες μου δεν πρεπει να δεχεστε οτι σας προσφερουν εαν δεν συμορφωνοντε με το καλο ,υπαρχη και ο δρομος της δικαιοσυνης ειναι χρηματα τα οποια πληρωνετε γαυτο το κοινωφελες δημοσιο εργο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή