Αγώνες Αλεξιπτωτισμού στο αεροδρόμιο Χορτερού, 31 Μαρτίου - 03 Απριλίου


Η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας διοργανώνει Περιφερειακούς αγώνες Αλεξιπτωτισμού στο άθλημα της ακρίβειας προσγειώσεων για τις 31 Μαρτίου, 01, 02, 03 Απριλίου - 28, 29, 30 Απριλίου, 01 Μαίου και 12-13-14-15 Μαίου 2017 στο Chortero Airport, Χορτερό, Σιντικής και από ανατολή μέχρι δύση ηλίου.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους αλεξιπτωτιστές.

Λόγω της μεγάλης αποχής των αθλητών της Βορείου Ελλάδος από την ενασχόλησή τους με το αεράθλημα της ελεύθερης πτώσης εξ αιτίας της μετατροπής του αεροδρομίου Πολυκάστρου σε Κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, κατά την διάρκεια του πρώτου τετραημέρου θα γίνονται άλματα εξοικείωσης και προπόνησης, κατα την διάρκεια του δεύτερου τετραημέρου – άλματα αγώνων και το τελευταίο τετραήμερο ορίζεται ως εναλλακτικό λόγω καιρού ή ως τετραήμερο εκπαιδευτικών αλμάτων και αλμάτων συντήρησης νέων και πτυχιούχων αλεξιπτωτιστών.

Ύψος ρίψεων 10.000 πόδια AGL.

Κατα την διάρκεια των αλμάτων εφόσον ο χρόνος το επιτρέπει, μπορούν να γίνονται και άλματα εθισμού (Tandem skydives) κατόπιν συννενόησης.

Υπεύθυνη πτήσεων – Ρίψεων - Καμπούροβα Μαρία (τηλ 6944984312).

Ευχαριστούμε θερμά τους συναθλητές μας και μέλη της διοίκησης της Αερολέσχης Σερρών, καθώς και τον κο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σιντικής για την ανοιχτή καρδιά και την φιλοξενία τους.   
                            Δελτίο Τύπου Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος