Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Προκυρήχθηκε ειδικότητα Τεχνικός Φαρμάκων Καλλυντικών και Παρεμφερών Προιόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σιδηροκάστρου Σερρών.


Προκυρήχθηκε ειδικότητα Τεχνικός Φαρμάκων Καλλυντικών και Παρεμφερών Προιόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Σιδηροκάστρου Σερρών. Οι υποψήφιοι πρέπει να κάνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αίτηση ΜΕΧΡΙ την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου. Η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Στο σύστημα αυτό μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας για θέση καταρτιζομένου σε Δ.Ι.Ε.Κ. που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και αφορά στο Α' εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2017.

Για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι απαραίτητο να έχετε ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). Σε περίπτωση που δεν έχετε, παρακαλούμε να μεταβείτε στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Η έκδοση του είναι άμεση.

Το σύστημα θα δέχεται αιτήσεις από την Παρασκευή 25-8-2017 μετά τις 12 το μεσημέρι έως την Παρασκευή 1-9-2017 στις 10 το πρωί. Στο διάστημα αυτό, κάθε υποψήφιος που έχει λογαριασμό μπορεί να αλλάζει οποιοδήποτε στοιχείο της αίτησής του. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, ΚΑΜΙΑ αλλαγή δεν γίνεται δεκτή.

Δεν προβλέπεται τηλεφωνική υποστήριξη χρηστών. Παρακαλούμε για τεχνικά προβλήματα, να στέλνετε email στο lifelonglearning@minedu.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου