Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Οι ευχές του Αντιπεριφερειάρχη για το νέο έτος 2018

Οι ευχές του Αντιπεριφερειάρχη για το νέο έτος 2018 
             
«Με αισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας υποδεχόμαστε το νέο έτος 2018. Κόντρα στη γενικότερη κατήφεια που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας μέσα στο χρόνο που πέρασε , θα πρέπει να βλέπουμε κάθε καινούρια χρονιά ως ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και νέα στοχοθέτηση.

Ας πορευτούμε λοιπόν όλοι στη νέα χρονιά με πίστη και αυτοπεποίθηση, θέτοντας υψηλότερους στόχους. Ας κάνουμε τον απολογισμό μας , ας κρατήσουμε τα θετικά και ας διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις. Ας εργαστούμε με σύμπνοια, αλληλεγγύη και αγάπη.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της νέας χρονιάς. Πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, θα συνεχίσουμε να πράττουμε το καλύτερο δυνατόν για τον τόπο μας.

Καλωσορίζοντας λοιπόν τον νέο χρόνο που σε λίγο θα ανατείλει, απευθύνω μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών τις πιο θερμές μου ευχές για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, δύναμη και προκοπή». 


Καλή και δημιουργική χρονιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου