Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Βραβεύτηκε η Αικατερίνη Θ. Κουμλίδου για το βιβλίο Μελένικον "…των Ελλήνων οι κοινότητες"


Βραβεύτηκε η Αικατερίνη Θ. Κουμλίδου για το βιβλίο Μελένικον "…των Ελλήνων οι κοινότητες" στην κατηγορία ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ.
H Ακαδημία Αθηνών είναι πνευματικό ίδρυμα με στόχο την καλλιέργεια και την προαγωγή των Επιστημών, των Γραμμάτων και των Καλών Τεχνών, καθώς και την επιστημονική έρευνα και μελέτη. Λειτουργεί ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Η κ. Κουμλίδου ανάρτησε τις ευχαριστίες τις στο διαδίκτυο :

Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου για την βράβευση του βιβλίου μου με ένα από τα ετήσια βραβεία που απονέμει η Ακαδημία Αθηνών για το 2017. 
Βραβείο: ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. 
Είναι η ηθική ανταμοιβή για την προσπάθεια χρόνων, μια προσπάθεια - χρέος για να διατηρηθεί η μνήμη του πολιτισμού του Μελενίκου ζωντανή , μικρό λιθαράκι στις προσπάθειες τόσων άλλων επιφανών συγγραφέων. Το αφιερώνω στην μνήμη όλων των Μελενικίων και των αγαπημένων γεννητόρων μας, οι οποίοι υπηρέτησαν με θάρρος και αφοσίωση τον Ελληνισμό στο άκρο της Μακεδονίας, το Μελένικο, τον Μυστρά του βόρειου Ελληνισμού.
Ευχαριστίες στην οικογένειά μου και τα παιδιά μου Athina και Thomas και όλους όσους με κάθε τρόπο στήριξαν την προσπάθειά να ολοκληρωθεί και να παρουσιαστεί δημόσια το βιβλίο μου.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου