Βαριές κουβέντες απο τον κ. Λουγγο Ζηση εναντίον του Δημάρχου μας:

Βαριές κουβέντες από τον κ. Λουγγο Ζηση εναντίον του Δημάρχου μας με σχόλιο στο Facebook με αφορμή το πρόσφατο τροχαίο του κ. Δομουχτσίδη Φώτιου, σε ανάρτηση του κ. Μουμτζίδη Χαράλαμπου:

Ο κ Μουμτζίδης Χαράλαμπος έγραψε τα παρακάτω σε ανάρτησή του: Σε ολους τους θαυμαστές του γλυκούλη .............................................Τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα κυκλοφορούν μονο σε ωρες εργάσιμες και σε εκτατές ανάγκες . Πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα ,γιατι στις 10 μμ κυκλοφορούσε το συγκεκριμένο όχημα ? Τον εχω δει πολλές φορες να παει σε γαμους βαφτίσια με το όχημα αυτό ενώ εχει 2 αυτοκίνητα. .Δηλαδή τι θες ανύπαρκτε να σε βάζουμε τις βενζίνες για τις προσωπικές βολτες ?
Στην συνέχεια ο κ Λουγγος Ζησης σχολίασε στην ανάρτηση αυτήν: ...στο επομενοΔ.Συμβουλιο θαναι θεμα εκτος ημερησιας..ειτε θελει ειτε δεν θελει...επιτελους πρεπει αυτος ο δημαρχος να καταλαβει τι γινεται γυρω του...ο κοσμος της σιντικης δεν ειναι φανταροι χωρις αποψη που απλα εχουν την υποχρεωση να υπακουουν τις διαταγες...στις δημοκρατιες η πολιτικη εξουσια ασκειται απο δημοτες πολιτικους ενω στρατιωτικη εξουσια ασκειται απο στρατιωτικους...δυστυχως αυτος ο δημαρχος συνεχιζει κ νομιζει οτι φοραει ακομη την στρατιω τικη στολη κ μαλιστα την επιδεικνυει κιολας!!!!λοιπον στο χερι μας ειναι να αποτιναξουμε απο τον σβερκο μας τετοιυς αρχηγισκους...υποσχομαστε αλλη μια φορα οτι θα αγωνιστουμε για να μην ξαναπεσει ο δημος στα χερια τετοων αρχηγισκων,,,,ΜΕΘΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Νομιζουν οτι ο Δημος ειναι τσιφλικι τους κ εχουν δικαιωμα να κανουν οτι θελουν...ομως να ξερουν οτι εχουν γνωση οι φυλακες...


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος