Πρώτη πολιτική συγκέντρωση για την παράταξη του του υπ. Δημάρχου Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδη την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής  Ιωσήφ Παναγιωτίδης, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 11:30 πμ πραγματοποιεί την πρώτη του πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα ΕΔΕΜ (παραπλεύρως Αγ. Παρασκευής) στο Σιδηρόκαστρο.    Στην παραπάνω συγκέντρωση αφού ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για τον δήμο Σιντικής.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλώ όλους την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 11:30 στην αίθουσα “ΕΔΕΜ” στο Σιδηρόκαστρο (παραπλεύρως Αγίας Παρασκευής) σε μία συγκέντρωση όπου θα σας εκθέσω τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μου για τον δήμο Σιντικής. Η πρόσκληση που σας απευθύνω είναι ανοικτή προς όλους χωρίς καμία εξαίρεση.
Πιστεύω πως η ενεργή και ειλικρινής συμμετοχή όλων των δημοτών σε όσα συμβαίνουν στον δήμο μας είναι υποχρέωση και καθήκον .Ένα καθήκον προς τους ίδιους και τα παιδιά μας. Με μεγάλη μου χαρά θα περιμένω να σας δώ όλους επειδή το μέλλον του τόπου μας, ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θα ΤΟ ΧΤΙΣΟΥΜΕ όλοι μαζί.
Ιωσήφ Παναγιωτίδης
Υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος