Η απάντηση του κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδη για τα "τραπεζώματα"

Σχετικά με άρθρο μας που αφορά παράπονα πολιτών για τα "τραπεζώματα" του προεκλογικού αγώνα απάντησε πριν λίγο ο κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδης στην σελίδα μας στο facebook παλιότερα "τραπεζώματα" του Δημάρχου μας κ. Φωτιου Δομουχτζήδη  αναφέροντας τα παρακάτω:
Ως απάντηση σε ανάρτησή σας που με αφορά , σας παραθέτω τα παρακάτω για ενημέρωση: «Ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης στα πλαίσια του προεκλογικού του αγώνα επισκέπτεται την Σιντική και δαπανά τα προσωπικά του χρήματα , τα οποία μάλιστα τα εισπράτουν οι επιχειρήσεις και η τοπική κοινωνία, η οποία έχει γονατίσει από τους φόρους της παρούσης δημοτικής αρχής. Οι πολίτες και εσείς να στρέψετε την προσοχή σας σε αυτούς που ξοδεύουν τα δικά σας ( μας) χρήματα και μάλιστα εκτός Ορίων Σιντικής .Όσο για την ατάκα «ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ» , σας παραθέτω μιά ενδεικτική φωτό από τις πολλές που έχουν αναρτηθεί στο διαδύκτιο. Όταν λοιπόν την άλλη φορά θέλετε να πείτε το όνομα «Παναγιωτίδης Ιωσήφ» να προσέχετε. ΥΓ Από την προσωπική μου σελίδα δεν έχω διαγράψει ποτέ τίποτε , ούτε και αυτούς που με βρίζουν. Ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης εισπράτει καθημερινά την αγάπη και την αποδοχή των πολιτών. Ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!

updated (αναβαθμίστηκε)
Η δική μας απάντηση
Εμείς απλά θα αναφέρουμε πως υπάρχουν ακόμη σχόλια σε σελίδες που αφορούν παράπονα πολιτών, κι ότι αναφέραμε πως δεν γνωρίζουμε το κατά πόσο ευσταθούν περί διαγραφής (αν και μια διαγραφή μπορεί να γίνει κι από τον χρήστη).
Τα παράπονα δεν αποτελούν δικά μας παράπονα αλλά των πολιτών προς τους πολιτευομένους  του τόπου, στο facebook τα βρίσκεις με μια γρήγορη ματιά


Νέα μηνύματα που διαγράφονται λογικά από τους χρήστες εμφανίστηκανΔημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος