Από την Ρωσία με αγάπη... ο Δήμαρχος Σιδηροκάστρου

Τις τελευταίες μέρες επανήλθε στην πολιτική σκηνή του τόπου το ταξίδι του Δημάρχου μας κ. Φώτιου Δομουχτσίδη στην Ρωσία για την τουριστική προώθηση του Δήμου μας.

Σήμερα με ανάρτηση του ο υπ. Δήμαρχος κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδης φωτίζει εκ νέου αυτήν την επίσκεψη με θέμα την ορθότητα ενός εγγράφου που εκδόθηκε από τον Δήμο Σιντικής  και αναφέροντας τα παρακάτω:
Ιωσήφ Παναγιωτίδης: 4 χρόνια αντιπολίτευση και 5 χρόνια δημοτική αρχή ,

Στην ανάρτηση αυτή του κ Ιωσήφ Παναγιωτίδη πήρε μέρος και σχολίασε και η υπ. Δήμαρχος κ. Όλγα Φυταγκουρίδου σχολιάζοντας: 

Όλγα Φυταγκουρίδου : Δήμαρχος Σιδηροκάστρου;;Και το παρόν με ωμέγα;;;


Ενώ για το θέμα της Ρωσίας είχαμε και χθες αναφορά, συγκεκριμένα από τον κ. Χαράλαμπο Μουμτζίδη ο οποίος ανέφερε τα παρακάτω σε ανάρτησή του στο facebook:

Χαράλαμπος Μουμτζίδης : Αν και περάσαν εφτά μήνες συγχαρητήρια για της επαφές που έκανες στην ρωσια με τουριστικούς παράγοντες αρθρογράφε της Σιντικής . Το ερώτημα παραμένει στην πρεσβεία δεν βλεπω φωτογραφία του απεσταλμένου με 6,500 ευρώ που πληρώσαμε οι δημότες . Δεν εχει παραβρεθεί ?

Την απάντησή του έδωσε ο συντάκτης της Γραφίδας της Σιντικής:

Γραφίδα Σιντικής Εγώ κύριε Μουμτζίδη το μόνο που μπορώ να κάνω αφού με ρωτάτε δημοσία, είναι να ανεβάσω την δεξίωση από την Μόσχα, δεν την απέκρυψα απλά είμαι ένα άτομο και έχω χιλιάδες ώρες βίντεο ρεπορτάζ …τι να ανεβάσω πρώτα…αλλά αν θυμάμαι καλά είχα δημοσιεύσει την άνοιξη την πρόσκλησή για τον κύριο δήμαρχο στην Πρεσβεία για τις 14.3.18


Εμείς πραγματικά δεν θα σταθούμε στο όποιο ορθογραφικό λάθος. σε όλες τις υπηρεσίες παγκοσμίως τέτοιου είδους λάθη γίνονται, το πιο συνηθισμένο είναι η χρήση ως βάση ενός παρόμοιου παλιότερου εγγράφου. Όπως ακριβώς γίνεται και στον στρατό πράγμα που όλοι οι στρατιωτικοί γνωρίζουν καλύτερα. Όταν τα έγγραφα που εκδίδονται καθημερινά είναι τεράστια σε όγκο τότε πάντα όλο και κάτι ξεφεύγει  

Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν τέτοια προβληματάκια αλλά δεν είναι η ουσία .... το να ασχοληθούμε με το βρώμικο δάχτυλο που μας δείχνει την φωτιά. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που θα πρεπε να μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο(χωρίς να αδιαφορούμε για τα όποια λάθη) είναι το κατά πόσο τα χρήματα που ξοδεύτηκαν από τον Δήμο είχαν το αποτέλεσμα που θα θέλαμε για τον τόπο και κατά πόσο ήταν πεταμένα λεφτά. Αλλά και το με ποια κριτήρια αποδέχτηκε ένας Δήμος τον οποιονδήποτε να βοηθήσει εθελοντικά σε μια τέτοια αποστολή και εάν μπορεί να το κάνει ο καθένας μας;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος