Έριξε τα social media στον Δήμο μας ο Κορωνίδης.

Ο νέος είναι ωραίος άλλα ο παλιός είναι αλλιώς.
Στην περίπτωση του κ. Παύλου Κορωνίδη υπάρχει ένας συνδυασμός των 2.
Και νέος είναι και παλιός καθώς είναι η δεύτερη φορά που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο λόγος που υπάρχει αυτήν η ανάρτηση είναι απλός. Πέραν της όποιας στήριξής μας ή όχι σε όποιον υποψήφιο δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τα 542 likes και τα 166 σχόλια στην ανάρτηση της υποψηφιότητας του κ. Κορωνίδη. καθώς επίσης και τα μηνύματα στήριξης του που φτάνουν στην σελίδα μας.

Ο συνδημότης μας Παύλος Κορωνίδης, που είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Φώτη Δοκουχτσίδη, συγκεντρώνει πολλά θετικά σχόλια από φίλους κ ψηφοφόρους, . αλλά αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η δυναμική του στα social media.

Σχόλια, που μιλούν για το ήθος του και αίσθημα ευθύνης,την πείρα και μεθοδικότητα του, ο οποίος προσέφερε όσο το δυνατόν από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε κι εξακολουθεί να υπηρετεί στο δήμο Σιντικής, με την προεδρεία στη Δ.Ε.Υ.Α Σιντικής.
Αλλά και πάλι σκεφτόμασταν να μην ασχοληθούμε με το θέμα αλλά αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι τα καλά λόγια από τους πολιτικούς αντιπάλους του.
Αν μη τι άλλο ο Κ. Παύλος Κορωνίδης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση τουλάχιστον όσον αφορά την ορθή χρήση των social media στον αγώνα για την εκλογή του πράγμα που οφείλετε στις πολύ καλές σχέσεις που τηρεί με τους συνδημότες μας.

Αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του συνδυασμού του κ. Φώτη Δοκουχτσίδη, κρίνοντας και από το προηγούμενο εκλογικό αποτέλεσμα.

Στην ανάρτηση του ο κ Παύλος Κορωνίδης αναφέρει:

Στις εκλογές του 2014, ύστερα από παρότρυνση πολλών συνδημοτών και φίλων μου, κυρίως νέων, αποφάσισα να θέσω τις δυνάμεις και την εμπειρία μου στο Δήμο. Ο κόσμος με τίμησε με την ψήφο του και μου έδωσε το δικαίωμα να συμμετάσχω στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σιντικής ,ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και σήμερα ως Πρόεδρος του Ν.Π.Ι.Δ ΔΕΥΑ Σιντικής.. Με όλες τις δυνάμεις μου προσέφερα στο δήμο και στην ανάπτυξη του έχοντας ως κέντρο των προσπαθειών μου τον άνθρωπο. Αντιμετώπισα κι εξακολουθώ να αντιμετωπίζω το κάθε πρόβλημα και την κάθε ανάγκη των συνδημοτών μου, ως δική μου και με τον τρόπο αυτό μαζί καταφέραμε να επιλύσουμε χρόνια και ζωτικής σημασίας ζητήματα που μας απασχολούν.
Υπηρέτησα και υπηρετώ με συνέπεια, χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς τις αρχές και τις θέσεις που πρεσβεύω, τόσο προσωπικά όσο και κοινωνικά, επαγγελματικά και κυρίως πολιτικά. Θεωρώ πως έχω πορευτεί μέχρι σήμερα, με αξιοπρέπεια και στο μέτρο του δυνατού, επιτυχώς.
Έχοντας την ίδια επιθυμία να προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο, κατέρχομαι σ'έναν εκλογικό δημοκρατικό αγώνα, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Σιντικής, για δεύτερη φορά, με τον ίδιο επιτυχημένο συνδυασμό, “ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ” του Φώτη Δομουχτσίδη, με κίνητρο τη διάθεσή μου για προσφορά και όπλο την αποκτηθείσα εμπειρία μου από την πολυετή πλέον ενασχόληση μου με τα κοινά.
Γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου σε όλους όχι από τυπική υποχρέωση, αλλά ως αυτονόητη πράξη καθήκοντος, επειδή μας συνδέουν κοινοί αγώνες και μοιραζόμαστε κοινές ελπίδες και οράματα για το τόπο μας.
Ο δήμος μας χρειάζεται νέες νοοτροπίες και αναγεννητικές πρακτικές, χρειάζεται λόγο που να λέει την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, λόγο που να μην προσποιείται και να μην καιροσκοπεί.Παράλληλα χρειάζεται πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε δημοτικής ενότητας και θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα, δίκαια, χωρίς τοπικιστικές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις. Με τον τρόπο αυτό λειτούργησα και με τον τρόπο αυτό συνεχίζω. Ξεκινήσαμε Μαζί το σήμερα, χθες. Συνεχίζουμε μαζί το Αύριο ,σημερα!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος