Οι κάτοικοι του Σιδηροκάστρου δεν έχουν παιδεία και γιαυτο ο Δήμος δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Την απάντηση της έδωσε η Δημοτική Αρχή  με μέλη της στην ομάδα μας στο facebook σχετικά με το θέμα που αφορά τα παράπονα των κατοίκων για τα αδέσποτα σκυλάκια του Σιδηροκάστρου.

Αφενός υπενθύμισαν το νομοθετικό πλαίσιο αναφέροντας και το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες. Αφετέρου κατηγόρησαν τους πολίτες για την κατάσταση δηλώνοντας αδυναμία να ανταπεξέλθει ο Δήμος.

Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις οι πολίτες κάναν αυτο που πρέπει και βρήκαν τοίχο, για αρκετό καιρό προσπαθούσαν να βρουν λύση μέσο του Δήμου και τοπικών φιλοζωικών αλλά δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων αλλά και της δικής μας προσπάθειας πρόσφατα να βρούμε λύση για 3 κουταβάκια και η λύση δόθηκε από φιλοζωικές των Σερρών  . 

Οι Δημοτικοί άρχοντες για άλλη μια φορά αποποιούνται την ευθύνη για την κατάσταση και την "ρίχνουν" στους πολίτες που φταίνε για όλα τελικά και είναι ολοι μαζεμένοι στο Σιδηρόκαστρο.

Σε κάθε πόλη υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ευσυνειδησία, όπως σε κάθε πόλη υπάρχει η Δημοτική Αρχή για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που γεννιούνται και απο αυτούς τους  ανθρώπους. .  
Υπάρχουν Δήμοι που έχουν λύσει το πρόβλημα  ή το έχουν μειώσει σε σημαντικό βαθμό. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. 

Στα καλά της υπόθεσης, σήμερα για κάποιο λόγω σε μια βόλτα μας δεν υπήρξε ούτε ένα σκυλάκι στον δρόμο. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος