3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων στη Μακρυνίτσα Σιντικής

Από την Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκε η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων στο Ευλογημένο Καταφύγιο Άξιον Εστί, στη Μακρυνίτσα Σιδηροκάστρου.


Την πρωτοβουλία για τη Συνάντηση αυτή είχε ο Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής Παιδιών και Εφήβων κ. Αλέξιος Λάππας, ο οποίος με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας "ΠροςΌψη" που ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του Ψυχίατρο- Ψυχοθεραπευτή Παιδιών και Εφήβων κα Ανδρονίκη Δράγου, ανέλαβε και το κάλεσμα νέων 18-30 ετών από όλη την Ελλάδα.

Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. ΒΑΡΝΑΒΑ, στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων "Ευλογημένο Καταφύγιο – Άξιον Εστί" στη Μακρυνίτσα Σιδηροκάστρου. Τόσο η συμμετοχή, όσο και η μεταφορά των συμμετεχόντων στην Κατασκήνωση ήταν εντελώς δωρεάν!

Το θέμα της 3ης αυτής Πανελλήνιας Συνάντησης ήταν: "ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΠΙΣΤΗ ΩΣ ΕΛΠΙΔΑ".

Οι εργασίες της Συνάντησης ευλογήθηκαν με την παρουσία και τον Χαιρετισμό τριών Μητροπολιτών: Του οικείου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου, κ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ, του Μητροπολίτου Αργολίδας, κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, καθώς βέβαια και του Σεβασμιώτατου Ποιμενάρχου μας, κ. ΒΑΡΝΑΒΑ.

Οι νέες και οι νέοι είχαν την εμπειρία συνάντησης με διακεκριμένους εισηγητές που περιελάμβαναν τον π. Ελισσαίο Σιμωνοπετρίτη, Ηγούμενος Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, τον π. Βαρνάβα Γιάγκου, Διευθυντή του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και Ηγούμενου της Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης, που συνέβαλε και στην υποστήριξη αναγκών της διοργάνωσης, τον π. Βασίλειο Θερμό, Ψυχίατρο παιδιών και εφήβων, Αναπληρωτή καθηγητή στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, («π. Λίβυος») Πρωτοπρεσβύτερο– Συγγραφέα και την κα Χρυσή Καριώτογλου, Ψυχολόγο – Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ από το https://www.romfea.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος