Έναρξη ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του Α.Γ.Σ.Σ. "ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ"

Ανακοίνωση του Α.Γ.Σ.Σ. "ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ"

Η Ακαδημία του Συλλόγου μας ξεκινάει την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου με χαμόγελα και πολλή όρεξη απευθύνοντας κάλεσμα σε όλα τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-14 ετών, που επιθυμούν να γνωρίσουν τον "κόσμο" του μπάσκετ.

- Μετά τον μήνα της μεταβατικής περιόδου, που κύλησε με τον καλύτερο τρόπο οι διακοπές φτάνουν στο τέλος τους και κάπως έτσι μπαίνουμε στην φθινοπωρινή περίοδο και την αθλητική περίοδο 2022-23, που σηματοδοτεί και την επιστροφή στις προπονήσεις.

- Με υπεύθυνο και προπονητή όλων των προαγωνιστικών τμημάτων τον 23χρονο Σιδηροκαστρινό αθλητή της ομάδας και απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Σερρών, Θοδωρή Δαλαγκόζη και με συνεργάτη του τον επίσης 23χρονο Σιδηροκαστρινό και αθλητή του Συλλόγου μας, Χρήστο Δαμιανάκο το Ρούπελ επιθυμεί να επαναφέρει τα παιδιά στην καλαθοσφαίριση και να τα κάνει να αγαπήσουν το αγαπημένο μας άθλημα. Πρόκειται για δυο παιδιά, που πέτυχαν σημαντικά πράγματα ως συμπαίχτες σε όλα τα ηλικιακά τμήματα του Ρούπελ και πλέον θα είναι συμπαίχτες και στην Γ' Εθνική.

💙🤍 Σας περιμένουμε στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου !!

Για πληροφορίες & εγγραφές: 6939414619


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος