Ο κ. Ιωσηφ Παναγιωτιδης σε συνάντηση με τον δήμαρχο Πάτμου Λευτέρη Πέντε

Τον δήμαρχο Πάτμου Λευτέρη Πέντε συνάντησε ο κ Ιωσήφ Παναγιωτίδης πριν λίγες μέρες και από το πανέμορφο νησί της Πάτμου "έβαλε" κατά του Δήμου Σιντικής για έργα που δεν έχουν γίνει, σε ανάρτησή του.

Συναντήθηκα σήμερα με τον δήμαρχο Πάτμου Λευτέρη Πέντε. Ο Λευτέρης, που χαίρομαι πάντα να συνομιλώ μαζί του, είναι ένας νέος, θετικός και δραστήριος άνθρωπος που διανύει την ΠΡΩΤΗ του θητεία ως δήμαρχος.

Σε έναν δήμο μικρότερο ακόμη και από την πόλη του Σιδηροκάστρου, που δεν διαθέτει κάν τεχνική υπηρεσία, με υποδομές για 3000 περίπου κατοίκους, αλλά που «διαχειρίζεται» το καλοκαίρι πάνω από 20.000 επισκέπτες, κατάφερε και απορρόφησε 5.500.000 ευρώ από τα 6.000.000 μόνο απο το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Έργα που έγιναν ή ήδη εκτελούνται . Μαζί με τα υπόλοιπα έργα, από άλλους φορείς που αξιοποίησε, εξασφάλισε στον δήμο του περίπου 15.000.000 ευρώ σε μόλις 3 χρόνια !!!!

Η σκέψη και μόνο για σύγκριση με τον δήμο Σιντικής, που τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έγινε απολύτως κανένα έργο ( εκτός από «προμήθειες», γιορτές και πανηγύρια) προκαλεί μόνο θλίψη και αγανάκτηση!!!

👉🏻Δέκα χρόνια γεμάτα ΘΑ αλλά χαμένα για την Σιντική.

👉🏻Δέκα χρόνια ΑΔΕΙΑ ΛΟΓΙΑ αλλά χαμένα από την ζωή των δημοτών μας.

🆘 ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ !!! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος