Γιώργος Τάτσιος: Μετά από 8 χρόνια χωρίς έργο , πρόγραμμα και όραμα -Η αλλαγή Επιβάλλεται

 

Στην εκπομπή της Ελένης Μωραίτη στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής Γιώργος Τάτσιος . 
Ο κ Τάτσιος αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφιος .Τόνισε οτι ο πρώτος λόγος ήταν ότι σε μια περιοχη που είναι ευλογημένη και μπορεί να αναπτυχθεί οικονομικά υπάρχει ¨΄αιμορραγία ¨¨ στον πληθυσμό αφου  τα στοιχεία της απογραφής έδειξαν μείωση πληθυσμού που ξεπερνά το 16% . 
Ο  υποψήφιος δήμαρχος αναφερόμενος σε πτυχές του προγράμματος τόνισε οτι  στον Δήμο Σιντικής μπορούν να αναπτυχθούν 10 διαφορετικές μορφές τουρισμού. 
Σημειώνοντας ως παράδειγμα οτι την ώρα που τα λουτρά Σιδηροκάστρου φιλοξενούν ετησίως 30.000 , λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα τα λουτρά Αγκίστρου φιλοξενούν 80.000  ενώ τα λουτρά ΠΟΖΑΡ 1,5 εκατ . 
Ο κ Τάτσιος αναφέρθηκε στην πλήρη εγκατάλειψη κτηνοτρόφων και γεωργών αφού όπως τόνισε ο δήμος δεν έχει κάνει το παραμικρό έργο στο θέμα των υποδομών ,Αναφέροντας χαρακτηριστικά οτι δεν υποβλήθηκε κάν αίτημα για χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας.
Σε οτι αφορά το πως θα κινηθεί ο κ Τάτσιος ανέφερε οτι υπάρχουν 13 ομάδες εργασίας οι οποίες σύντομα θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της παράταξης του ανα τομεα.
Ενω στα τέλη Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας για τους δείκτες ποιότητας ζωης των κατοίκων του δήμου. Κλείνοντας ο κ Τάτσιος σημείωσε οτι ( δυστυχώς   για τον τόπο ) και ο πλέον καλόπιστος έχει αντιληφθεί οτι  υπήρξαν 9 χρόνια χωρίς έργο όραμα και πρόγραμμα κι ότι η αλλαγη σελίδας στον δήμο θα επιβληθει από τους δημότες με την ψήφο τους στην κάλπη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος