Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμο Σιντικής – Δήμαρχο Φ.Δομουχτσίδη και την Ε.Σ.Ε.Π.Ε. από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου

Με μία επιστολή η Προϊσταμένη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου με έδρα στο Βαμβακόφυτο κα Αθηνά Ταξίδου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Δήμο Σιντικής και τον Δήμαρχο κ.Φώτη Δομουχτσίδη, αλλά και προς τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Πρόεδρο της κ.Δημήτρη Μουλά για την κατασκευή πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας με όλες τις απαιτούμενες συσκευές.


Μάλιστα, στην επιστολή η κα Ταξίδου υπογραμμίζει ότι η ανταπόκριση ήταν άμεση, δεδομένου ότι το αίτημα από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου κατατέθηκε τον Μάρτιο του 2022 και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ήταν έτοιμη με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

 

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά, το Δήμο Σιντικής, το Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής και προσωπικά τον Δήμαρχο κ.Δομουχτσίδη και τον Πρόεδρο της Σχ. Επιτροπής κ.Μουλά για την άμεση ανταπόκρισή τους στο Αίτημά μας για την κατασκευή πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας στο σχολείο μας, με όλες τις απαιτούμενες ηλεκτρικές συσκευές.

Για τη λειτουργία ενός σχολείου Ειδικής Αγωγής αναγκαία είναι η ύπαρξη κουζίνας (ντουλάπια, νεροχύτες, ψυγείο, απορροφητήρας κ.λ.π.). Καθημερινά οι μαθητές μας εκπαιδεύονται σε δεξιότητες αυτόνομης διαβίωσης, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητάς τους στη σχολική και οικογενειακή τους ζωή.

Επίσης θα βελτιώσει την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, μιας τόσο ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας του Δήμου μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου