Το μήνυμα του Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη για τη νέα σχολική χρονιά

Νέα σχολική χρονιά, με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους! Ξεκινάει αγαπητά μας παιδιά ένα συναρπαστικό και όμορφο ταξίδι με προορισμό την κατάκτηση της γνώσης. Ο δρόμος προς την επιτυχία  απαιτεί θυσίες και διαρκείς αγώνες. Η παιδεία αποτελεί ένα ύψιστο αγαθό και εξακολουθεί να παραμένει το σημαντικότερο εισιτήριο για μια σταθερή πορεία στη ζωή, στην κοινωνία και στο μέλλον.
Με την υπομονή και την βαθιά στήριξη των οικογενειών σας και των δασκάλων σας η σχολική σας πορεία πάνω στα θρανία, η νέα σχολικό έτος, θα συντελέσει ώστε να διαμορφώσετε μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα με αρχές, αξίες και ηθικά χαρίσματα.
«Ἀρχά πολιτείας ἁπάσης νέων τροφά» – «Θεμέλιο κάθε πολιτείας είναι η ανατροφή των νέων», Η παραπάνω ρήση του Αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Πυθαγόρα, μας δεσμεύει ως Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές να παραμένουμε δίπλα στους Εκπαιδευτικούς, ώστε να επιλύουμε τα καθημερινά εμπόδια που δυσχεραίνουν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Με συνεχείς παρεμβάσεις, και κατασκευαστικά έργα τομής, διασφαλίζουμε την ασφάλεια των μαθητών και ένα υγιές περιβάλλον που θα τους εμπνέει για μάθηση.
Θέλω να ευχηθώ στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Σιντικής, καλή, δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά, με υγεία και ευόδωση όλων των στόχων των παιδιών μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος