Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Συνεχίζεται η διαδικασία ασφαλτόστρωσης στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Σιδηροκάστρου - Κιλκίς, στο ύψος των Κάτω Ποροΐων! (Βίντεο)

Συνεχίζεται η  διαδικασία ασφαλτόστρωσης στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Σιδηροκάστρου - Κιλκίς, στο ύψος των  Κάτω Ποροΐων!  Εργασίες για την αποκατάσταση βατότητας και ασφάλειας των τμημάτων Εθνικών και Επαρχιακών οδών αρμοδιότητας Π.Ε. Σερρών συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000,00 €
Το έργο αφορά τις απαιτούμενες και επείγουσες εργασίες για την αποκατάσταση της βατότητας και της ασφάλειας των τμημάτων Εθνικών και Επαρχιακών οδών της Π.Ε. Σερρών. Οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή ασφαλτικών σκυροδεμάτων (ταπητίδια), τοποθέτηση πινακίδων και στηθαίων ασφαλείας, επούλωση λάκκων, διαγραμμίσεις και καθαρισμό οχετών.
Στις 14-07-2022 υπογράφηκε η σύμβαση . Συνολική προθεσμία περαίωσης των εργασιών  είναι η  14-07-2023 με ανάδοχος την  «ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΒΕΤΕ» 

1 σχόλιο:

  1. Ειδη εχει κληση η ημερομηνια των αυτοδοιηκιτικον εκλογων ετσι πυρετοδως ολοι η δημαρχη περιφεριαρχες βρηκαν επιτελουσ να βουλωσουν της τρυπες των επαρχιακων δρομον μια παναρχαια βρωμικη πολιτικη τακτικη για να κλεψουν τους ψηφους του ελληνικου λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή