Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ιωσήφ Παναγιωτίδης: «Δημιουργία Μόνιμης βάσης επανδρωμένου ασθενοφόρου στην Ροδόπολη με δωρεά του οχήματος»

Το πρόβλημα με το ασθενοφόρο Ροδόπολης έχει κοστίσει για την περιοχή ακριβά. Το κράτος και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΝΔ δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα αυτό.

Θα έπρέπε να βρεθεί μόνιμη λύση από τον κρατικό μηχανισμό υγείας μιας και δεν είναι αρμοδιότητας του Δήμου. Πράγμα που δεν έγινε.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης με την παράταξη του υπόσχονται λύση για το πρόβλημα του ασθενοφόρου και όχι μόνο, σύμφωνα με την ανάρτηση τους

Ιωσήφ Παναγιωτίδης - ΕΝΩΣΙ 
Το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια με το ασθενοφόρο της Ροδόπολης φέρνει στην επιφάνεια την πρόταση που κάναμε ως παράταξη το 2019. Αφού καταγράψαμε τα προβλήματα αποφασίσαμε και προετοιμάσαμε την :«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ» ( φωτό κάτω αριστερά στο έντυπο του 2019). 
Το πρόβλημα συνεχίζει δυστυχώς να υπάρχει με δύο μάλιστα τραγικά περιστατικά. Παραμένει στις δεσμεύσεις μας ως πρώτη προτεραιότητα για την επίλυση του προβλήματος. Η πρότασή μας για το 2023 ενισχύεται και περιλαμβάνει επι πλέον την δημιουργία ΚΙΝΗΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ 3 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ για την περιοδική εξυπηρέτηση των μακρινών περιοχών.  Οι πολίτες πρέπει να κάνουν σωστή επιλογή. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. 
Ιωσήφ Παναγιωτίδης ΕΝΩΣΙ

Το πως θα μπορούσαν να υλοποιηθούν τα παραπάνω και να γίνουν πράξη ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό που απαντήθηκε σε επικοινωνία μας με τον κ Παναγιωτίδη ο οποίος μας ανέλυσε τον τρόπο και το πλαίσιο.
 
Ιωσήφ Παναγιωτίδης : Σε ότι αφορά την επανδρωμένη βάση ασθενοφόρου η δωρεά του οχήματος θα γινόταν ( και θα γίνει) από τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό human-plus. Με τον ίδιο τρόπο που ήλθε ΔΩΡΕΑ και το Πυροσβεστικό όχημα για τον σύλλογο ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ (ΣΕΔΑ) και την στιγμή αυτή είναι στην διαδικασία ΚΤΕΟ και έκδοση πινακίδων. 
Η επίσημη πιστοποίηση χρήσης του οχήματος θα γίνει από Γερμανούς που έχουν την ειδικότητα. 
Σε ότι αφορά το κινητό πολυιατρείο το όχημα θα έχει εξοπλισμό Οδοντιατρείου- Καρδιολόγου και Οφθαλμίατρου. 
Οι γιατροί ειδικότητας Οδοντιάτρου θα είναι εθελοντές Γερμανοί που θα έρχονται περιοδικά στην περιοχή. Οι υπόλοιπες ειδικότητες εθελοντές της περιοχής μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά θα βρείτε στο πρόγραμμα που θα ανακοινώσει η ΕΝΩΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου