Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ιωσήφ Παναγιωτίδης : Πού πήγαν οι ζωοτροφές αξίας περίπου 70.000 ευρώ που αγόρασε ο Δήμος;

Ο κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδης στράφηκε κατά του Δήμου Σιντικής σχετικά με το θέμα των αδέσποτων σκύλων και τα χρήματα που ξόδεψε ο Δήμος για ζωοτροφές.

Το θέμα τον αδέσποτων στο Σιδηρόκαστρο αλλά και σε χωριά του Δήμου Σιντικής υπάρχει πολλά χρόνια κι από ότι όλα δείχνουν δεν έχει λυθεί. Υπάρχει νομοθεσία για αυτό το θέμα αλλά και πάλι το πρόβλημα παραμένει.
Ιωσήφ Παναγιωτίδης : Πρωινό Κυριακής σήμερα 100 μέτρα από το Δημαρχιακό Μέγαρο Σιδηροκάστρου και έξω ακριβώς από το Νηπιαγωγείο.
Η ανυπαρξία σχεδιασμού και η απουσία εφαρμογής κάθε μέτρου για τα αδέσποτα δίνουν την εικόνα τριτοκοσμικής πόλης.
Τα αδέσποτα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που όχι μόνο δεν λύθηκαν αλλά αντίθετα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο τα τελευταία 10 χρόνια.
Τα δέκα χρόνια που η Σιντική άγγιξε τον πάτο σε κάθε επίπεδο !!!
Θέσαμε κατ´ επανάληψη το θέμα των αδέσποτων ζώων στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς κανένα αποτέλεσμα και καμία απολύτως απόκριση από τον δήμο.
Υ.Γ. Την απάντηση στο ερώτημα που κάναμε «πού πήγαν οι ζωοτροφές αξίας περίπου 70.000 ευρώ που αγόρασε ο Δήμος τους τελευταίους 24 μήνες» την περιμένουμε ακόμη !!!⁉️Ενω τα αδέσποτα σιτίζονται από τα σκουπίδια από τις ζωοτροφές ποιός σιτίζεται;;;;; !!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου