Δήμος Σιντικής: Δέματα αγάπης σε οικονομικά ασθενείς και μοναχικούς δημότες

Ο Δήμος Σιντικής και φέτος βρίσκεται στο πλευρό οικονομικά ευάλωτων και μοναχικών δημοτών. Με αφορμή την εορταστική περίοδο και με την καθοδήγηση του Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και τον συντονισμό από την Αντιδήμαρχο Διοικητικών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης Σταυρούλα Αργυροπούλου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, χαρτικά είδη και απορρυπαντικά, τα οποία προσέφεραν αλυσίδες σούπερ μάρκετ και τοπικοί επιχειρηματίες.

Τα είδη συγκεντρώθηκαν στη Μαθητική Εστία, το προσωπικό της οποίας ανέλαβε να ετοιμάσει τα δέματα, ενώ το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι μερίμνησε, ώστε να μεταφερθούν στους συνδημότες μας, που αυτές τις ημέρες έχουν ανάγκη από αγάπη και υποστήριξη.

Συγκεκριμένα, είδη προσέφεραν τα τοπικά σούπερ μάρκετ:

Αβράμης Χρήστος
Καρολίδης Στράτος
Επίσης, προσέφεραν οι αλυσίδες:

Κάντζας
Σκλαβενίτης
Μασούτης
Lidl
Η Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης Σταυρούλα Αργυροπούλου τόνισε για τη δράση: «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα το Δήμου για τη συγκέντρωση των ειδών, όπως επίσης το προσωπικό του Δήμου, της Μαθητικής Εστίας και του Βοήθεια στο Σπίτι. Αυτές τις εορταστικές ημέρες που διανύουμε είναι χρέος όλων μας να συμπαρασταθούμε σε συνανθρώπους μας, που το μόνο που ζητούν είναι αγάπη και ζεστασιά».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος