Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ενημερωτικό έντυπο από την Πολιτική Προστασία για τα τέλη στον Δήμο Σιντικης

Ενημερωτικό έντυπο από την Πολιτική Προστασία για τα τέλη στον Δήμο Σιντικης μοιράστηκε στην Λαϊκή αγορά του Σιδηροκάστρου.
Δεν ξέρουμε από πότε είναι αρμοδιότητα της Πολιτικής Προστασίας να ενημερώνει τον κόσμο για μειώσεις σε τέλη του Δήμου μιας και ποτέ δεν έχουμε δει να ενημερώνει για αυξήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. 
Ας δούμε την ανακοίνωση:


Η Πολιτική Προστασία και η Γ.Γ.Π.Π του Δήμου Σιντικής ενημερώνει τους Πολίτες κυρίως της Τοπικής Κοινότητας Σιδηροκάστρου ότι στην Λαϊκή αγορά του Σιδηροκάστρου μοιράστηκε ενημερωτικό έντυπο υλικό.

Το περιεχόμενο των εντύπων περιελάμβανε την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να μειώσει σε μια περίοδο ανατιμήσεων, ενεργειακής κρίσης και πληθωρισμού τα τα Δημοτικά τέλη κατά 30% στις ευπαθείς ομάδες.

Οι πολίτες του Δήμου Σιντικής έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν περαιτέρω από το Γραφείο Εσόδων στον 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η ενημέρωση με το υλικό της Πολιτικής Προστασίας και της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες και στις Δημοτικές Ενότητες Πετριτσίου & Κερκίνης.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θα βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε στις μέρες των Εορτών.

 Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας                                
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ  

  Ο Γ.Γ.Π.Π.
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου