Όταν ο Αλέξανδρος Τσαρτσίδης έσωσε μια ζωή χωρίς να το ξέρει.

Όταν ο Αλέξανδρος Τσαρτσίδης έσωσε μια ζωή χωρίς να το ξέρει.
Ένα μήνυμα από κάτοικο του Χορτερού για ένα περιστατικό ήταν η αιτία για να ξεκινήσουμε αυτήν την στήλη. Μπορείτε να μας στείλετε και εσείς περιστατικά της καθημερινότητας σας.

Το μήνυμα είχε έρθει σε εμάς εδώ και αρκετό καιρό αλλά μεσα στον μεγάλο όγκο μηνυμάτων δεν είχε της σημασίας που έπρεπε αλλά ποτέ δεν είναι αργά.  Ο κάτοικος του Χορτερου που θέλει να μείνει ανώνυμος μας ζήτησε να δημοσιοποιήσουμε τις ευχαριστίες του προς τον Αλέξανδρο Τσαρτσίδη για το ότι είναι άνθρωπος και χάρις αυτόν δεν κινδύνεψε μια ζωή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν αρκετούς μήνες. Ο κάτοικος του Χορτερού που μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας του από το χωριό επέστρεφε σε αυτό, επισκέφτηκε φίλους και γνωστούς για να τους δει.

Σε μια επίσκεψη του σε έναν γνωστό του, βρήκε τον ηλικιωμένο άνθρωπό σε άσχημη κατάσταση. Ειδοποίησε το κέντρο υγείας αλλά ο ηλικιωμένος άνδρας που έπασχε από ζάχαρο χρειαζόταν άμεσα χορήγηση ινσουλίνης. Λόγο προβλημάτων υγείας ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να προμηθευτεί τα φαρμακά του

Ο κάτοικος του Χορτερού πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στο φαρμακείο για να αγοράσει τα φάρμακα.
Προς έκπληξή του όταν επέστρεψε από το φαρμακείο, κάποιος με φορτηγό μεταφοράς είχε παρκάρει στην μέση του δρόμου και του έκλεισε την πρόσβαση στο να βγάλει το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ.

Ο κάτοικος Χορτερου έψαξε για να βρεί τον οδηγό, μια κυρία που βγήκε από την καφετέρια του είπε πως "Εδώ είναι...τώρα έρχεται", οπότε έκατσε και περίμενε... άρχισε να κορνάρει αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία από τον κόσμο που καθόταν και έπινε τον καφέ του στην καφετέρια.

Εκείνη την ώρα στο σημείο βρέθηκε με την μηχανή του ήταν ο Αλέξανδρος Τσαρτσίδης ο οποίος περνώντας είδε τον κάτοικο του Χορτερού να περιμένει. Πήγε εκεί για να βοηθήσει, νοιάστηκε για το πρόβλημα του συμπολίτη μας χωρίς να ξέρει καν το σοβαρό πρόβλημα. ο Αλέξανδρος Τσαρτσίδης, με την βοήθειά του τελικά τελικά το πρόβλημα λύθηκε κι αμέσως ο κάτοικος του Χορτερου πήγε την ινσουλίνη στον ηλικιωμένο άνδρα.

Ενδεχομένως ο ηλικιωμένος άνδρας να έχανε ακόμη και την ζωή του αν δεν επενέβαινε και δεν έδειχνε ενδιαφέρον ο κ. Αλέξανδρος Τσαρτσίδης.

Να τον ευχαριστήσουμε και εμείς από την πλευρά μας γιατί στις μέρες μας οι πραγματικοί άνθρωποι που θα βοηθήσουν ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ είναι λίγοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος