Ο Χρήστος Ιωαννιδης σε μια ανοιχτή πρόσκληση για όσους έχουν ανάγκη για ένα πιάτο φαΐ

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό προφίλ στο facebook o Χρήστος  Ιωαννιδης που διατηρεί ταβέρνα στην Θερμοπηγή, κάλεσε όποιον έχει πραγματικά ανάγκη για ένα πιάτο φαΐ να απευθυνθεί σε αυτόν, μια πράξη ανθρωπιάς από τον Χρήστο που δείχνει τον δρόμο σε όλους μας.


Στην ανάρτησή του γράφει: 
Βρισκόμαστε σε μια γενικευμένη δύσκολη οικονομική κατάσταση όλοι μας, οι γιορτές και το άγιο φως των Χριστουγέννων πλησιάζει....Εάν κάποιος δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, του έχουν κόψει ώρες από την εργασία του, εξαντλούνται τα τρόφιμά του και τα απαραίτητα, ή οι ώρες είναι απλώς δύσκολες μην αφήνετε εσάς ή τα παιδιά σας να κοιμηθούν με άδειο στομάχι....Εαν φοβάστε ή ντρέπεστε να μου στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα....Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω....Μπορούμε απλά να αφήσουμε ένα πιάτο φαγητό η και μερικά ψωνια και να φύγουμε... Κανείς δε χρειάζεται να ξέρει ποιος ενδιαφέρθηκε...Σήμερα μπορεί να είσαι εσύ αύριο εγώ.... Είμαστε μαζί σε όλες τις δυσκολιες...Ενωμένοι πάντα πετυχαίνουμε πολλα....Μη δισταζετε..!!!
 Κιν. 6982158388 
Στ.23230 24232

Εμείς από την πλευρά μας θα πούμε ενα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ, όπως επίσης και καλές δουλειές στο ψητοπωλείο του ο Πλάτανος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος