Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου από την Κερκίνη κορυφαία στην κατηγορία Κ18 και δεύτερη κορυφαία αθλήτρια για το 2022

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κορυφαία αθλήτρια για το 2022
Η Ντρισμπιώτη ψηφίστηκε από 5.033 φίλους του στίβου, ενώ ακολούθησε η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη με 3.209 ψήφους και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνα Τζένγκο με 2.226 ψήφους. πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη με 3.209 ψήφους και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνα Τζένγκο με 2.226 ψήφους.
Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου κορυφαία στην κατηγορία Κ18
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18 στο επί κοντώ, Ηλιάνα Τριανταφύλλου, συγκέντρωσε 4.602 ψήφους και αναδείχθηκε νικήτρια, ενώ δεύτερη ήταν 9η στην ίδια διοργάνωση στο επί κοντώ και χρυσή στις Ολυμπιακές ημέρες νεότητας, Εβίνα Παναγιώτου με 4.379 β. Η τριάδα της κατηγορίας συμπληρώθηκε από την Νικολέττα Αντωνίαδη με 2.458 βαθμούς.

Οι κορυφαίοι ανά κατηγορία θα βραβευθούν στη γιορτή βράβευσης που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΣΕΓΑΣ, για να τιμήσει όσες και όσους ξεχώρισαν εντός και εκτός στίβων.

Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων για τους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς 2022 που μας πέρασε όπου συμπεριλήφθηκαν και δυο συντοπίτες μας Σερραίοι ο Γιώργος Γρέψιος και η Ηλιάνα Τριανταφύλλου που συγκέντρωσε 4602 ψήφους και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Σάββας Κεφαλίδης: Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη
Εμφανώς χαρούμενος ο προπονητής της Σερραίας πρωταθλήτριας Σάββας Κεφαλίδης ανακοίνωσε πρώτος τα αποτελέσματα τους ΣΕΓΑΣ ευχαριστώντας το κόσμο για τη στήριξη του στη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε.

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου