Πλημμύρισε ξανά η γέφυρα στον δρόμο για το Χορτερο.Το 2033 , όχι το 1923!

Ένα πρόβλημα που υφίσταται πολλά χρόνια και δεν έχει δοθεί λύση. Η γνωστή γέφυρα του Δήμου Σιντικής που πλημμυρίζει και κόβει το οδικό δίκτυο αναγκάζοντας τους οδηγούς να κάνουν κύκλους για να παν στον προορισμό τους ξαναπλημυρισε. Υπήρξαν περιπτώσεις στο παρελθόν κατά τις οδηγοί βρέθηκαν σε επικίνδυνη κατάσταση, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει δοθεί μια λύση στο πρόβλημα. 
Οι κάτοικοι της περιοχής δεν θέλουν κανέναν να τους σώσε. Οι κάτοικοι ζητούν να λύθει το πρόβλημα. Η κατάσταση θυμίζει άλλες δεκαετίες..

Ο Δήμος Σιντικής εξέδωσε ανακοίνωση για να εφυστεισει την προσοχή των οδηγών.
Δήμος Σιντικής : Ο Δήμος Σιντικής και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής, παρακαλεί τους φίλους οδηγούς να αποφεύγουν για τις επόμενες ώρες τη διέλευση τους κάτω από την Γέφυρα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Σιδηροκάστρου (στον δρόμο Σιδηροκάστρου – Χορτερού). Η αυξημένη νεροποντή δημιούργησε πρόβλημα στο οδικό δίκτυο και χρήζει ιδιαίτερη προσοχή η μετακίνηση από εκείνο το σημείο. 

Με εκτίμηση, 

ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Τορουνίδης και ο Γ.Γ.Π.Π του Δήμου Σιντικής Αριστείδης Καραντζούλης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος