Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Οι "παντός καιρού" εργαζόμενοι στην Δ.Ε.Υ.Α. Σιντικής, σε σοβαρή βλάβη τα Άγια Θεοφάνεια

Δεν θα μιλήσουμε για το εάν ο Δήμος και τα τμήματά του λειτουργούν όπως πρέπει, δεν θα μιλήσουμε ούτε για το εάν η 
Δ.Ε.Υ.Α. Σιντικής κάνει αυτό που πρέπει ή όχι...

Σίγουρα όμως θα πρέπει να αναγνωρίσουμε το ότι οι εργαζόμενοι στην Δ.Ε.Υ.Α. Σιντικής είναι παντός καιρού από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο.

Είναι άπειρες οι φορές που σε μέρες και ώρες γιορτινές χρειάστηκε να παρατήσουν το "εορταστικό" τραπέζι (ή συγκέντρωση) για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ανάγκης των πολιτών του Δήμου μας.

Για άλλη μια φορά ένα σοβαρό πρόβλημα σε μια εορταστική ημέρα τους κράτησε μακριά από τις οικογένειές τους μέχρι να λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε, αυτήν την φορά στον κεντρικό αγωγό στην τοπική κοινότητα Κερκινης.

Για άλλη μια φορά τα άτομα της Δ.Ε.Υ.Α. Σιντικής ήταν εκεί, ήταν παρών, με κάθε κόστος.

Στην χώρα μας τιμάμε τον οποιονδήποτε με το παραμικρό για την όποια προσφορά του. Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι το αξίζουν με το παραπάνω. Δεν γνωρίζουμε εάν ο Δήμαρχός μας μπορεί να κάνει για αυτούς κάτι στον οικονομικό τομέα, αλλά σίγουρα μπορεί να τους ανταμείψει ηθικά, αναγνωρίζοντας και "επίσημα" την αυτοθυσία τους στο κομμάτι εργασίας που τους αναλογεί.

Ελπίζουμε η αντιπολίτευση του Δήμου να στηρίξει την προτροπή μας.  

"Καλημέρα! Καλη χρονια  και χρόνια πολλά με υγεια για ολον τον κοσμο!!! τελικά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Όπως είπαμε πολλές φορές όταν το πρόβλημα έχει να κάνει με το κοινωνικό σύνολο τότε έρχονται σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά μας θέλω. Σήμερα ημέρα Αγια Θεοφάνια!! σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό στην τοπική κοινότητα Κερκινης. Τέλος καλό όλα καλα!"










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου