Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Πάτερ Παύλος Παπαδόπουλος: Eυχαριστώ όλους εσάς που την Κυριακή 29 Ιανουαρίου κατακλείσατε το κτίριο της ΛΑΦ

Πάτερ Παύλος Παπαδόπουλος: Eυχαριστώ όλους εσάς που την Κυριακή 29 Ιανουαρίου κατακλείσατε το κτίριο της ΛΑΦ
Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου
Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής : Ως Ιερέας της Αγίας Παρασκευής αλλά και ως υπεύθυνος μιας ομάδας ανθρώπων εθελοντών που αγωνίζονται νυχθημερόν για το καλό της εκκλησίας και του τόπου μας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που την Κυριακή 29 Ιανουαρίου κατακλείσατε το κτίριο της λέσχης αξιωματικών φρουράς Σιδηροκάστρου και παρευρεθήκατε στην κοπή βασιλόπιτας του ιερού ναού μας ενισχύοντας το έργο της εκκλησίας μας, επιβραβεύοντας τον αγώνα μας και δείχνοντας ότι είστε κοντά σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε για το καλό της εκκλησίας , του τόπου μας και της τοπικής κοινωνίας ..
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους τόσο πλουσιοπάροχα πρόσφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά  μας, όλους όσους πρόσφεραν Με πολλή αγάπη τα απαραίτητα κρέατα (κρεοπωλεία) καθώς και τους καταστηματάρχες που τα έψησαν..
Όλες τις κυρίες που έφτιαξαν τα πολύ νόστιμα εδέσματα που προσφέραμε για τον καφέ και το τσάι.. και όλους όσους με κάθε τρόπο βοήθησαν ώστε να γίνει αυτή η πολύ όμορφη εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας του Ιερού Ναού μας... Εύχομαι σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε με αγάπη και Ειρήνη στις ψυχές μας...

Φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου