Σε ημερίδα του ΥΠΑΑΤ για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες από το ΥΔΩΡ 2.0 και το ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 ο Δήμαρχος Σιντικής Φ.Δομουχτσίδης

 

«Δημόσιες Εγγειοβελτιωτικές Υποδομές – Σχεδιασμός και Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες από το ΥΔΩΡ 2.0 και το ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027» ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στο ξενοδοχείο Elpida Resort στις Σέρρες με τη συμβολή και του Εθνικού Κέντρου Αγροτικού Δικτύου.

Από τον Δήμο Σιντικής συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Σιδηροκάστρου, Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου και Προμαχώνα Παναγιώτης Σαββίδης.

Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των παρευρισκομένων για τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που προσφέρουν τα συγκεκριμένα προγράμματα για την υλοποίηση του ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδιασμού του ΥΠΑΑΤ για τις δημόσιες υποδομές διαχείρισης του αρδευτικού νερού και τη μετάβαση στο νέο παραγωγικό μοντέλο για περισσότερο ανθεκτική, πράσινη και ψηφιακή γεωργία.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Οδ. Παπαγιαννίδης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος