Ρούπελ Σιδηροκάστρου - ΓΑΣ Κομοτηνή : 61-72. Μεγάλη ήττα και αποκλεισμός

Μεγάλη νίκη με σκορ 61-72 πανηγύρισε ο ΓΑΣ Κομοτηνή μέσα στο Σιδηρόκαστρο επί του Ρούπελ, κάνοντας το 3-1 στη σειρά κατακτώντας την πρόκριση.
Η ομάδα μας έδωσε ότι μπορούσε αλλά φάνηκε λίγη απέναντι στον ΓΑΣ Κομοτηνή. Βρέθηκε να χάνει από το πρώτο δεκάλεπτο και συνέχισε να είναι πίσω στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει με κανέναν τρόπο. Σίγουρα θα πρέπει να γίνουν αλλαγές για να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες όπως ο ΓΑΣ Κομοτηνή στην κατηγορία μας, πόσο μάλλον για μια άνοδο.
Στα θετικά, η συνολική πορεία του Ρούπελ που ήταν αξιοπρεπέστατη και μάλλον ως έχουν τα πράγματα αυτή η κατηγορία είναι εφάμιλλή των δυνατοτήτων του υπάρχοντως ρόστερ.


Η ομάδα του Τάκη Φωτεινάκη ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν έχασε το προβάδισμα του σκορ σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, διατηρώντας διψήφιες διαφορές ασφαλείας.

Πρώτος σκόρερ για το Ρούπελ ο Δαλαγκόζης που ξεχώρισε με 17 και 3 τρίποντα.

Για τον ΓΑΣ ο Μάντιτς με 17 και 2 τρίποντα

Διαιτητές:  Εκίζογλου-Κωνής

Δεκάλεπτα: 12-24, 24-41, 35-54, 61-72

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΞΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Κοκολιός): Κάτος 2, Φραγκούλης 8, Δατσιάδης 2, Κεμανετζής 11(1), Δαλαγκόζης 17(3), Γκούτζιας 4, Παπαδόπουλος 11(1), Σιδερίδης 6, Δαμιανάκος.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Φωτεινάκης): Ζώτος, Χωματάς 2, Αβδάλας 4, Μπίλιος, Αρχιμανδρίτης 10(1), Κουτσοβασίλης 10(2), Ναλμπάντης 2, Παπανδρεόπουλος 12, Χριστοφορίδης 11(3), Χαλίλ 4, Μάντιτς 17(2).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος