Δράση ευαισθητοποίησης με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία και πολλαπλοί ρόλοι των Γυναικών» από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σιντικής και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών

Με επιτυχία διεξήχθη η δράση ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σιντικής σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών Δήμου Σερρών με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία και πολλαπλοί ρόλοι των Γυναικών».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον χώρο του ΚΑΠΗ Ροδόπολης Σιντικής Σερρών. Η ομιλία έγινε διαδραστικά και το εντυπωσιακό και πρωτότυπο είναι ότι σταδιακά, παρακολούθησαν και συμμετείχαν σ’ αυτήν και άντρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Σιντικής (ΕΠΟΜΕΑ). Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σιντικής ευχαριστεί θερμά τις ομιλήτριες Κωνσταντίνα Ζγέρα – Νομικό και Λιάνα Νικολούδη, Κοινωνική Λειτουργό, από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών, καθώς και την Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης Δήμου Σιντικής, κυρία Σταυρούλα Αργυροπούλου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος