Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Δράση ευαισθητοποίησης με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία και πολλαπλοί ρόλοι των Γυναικών» από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σιντικής και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών

Με επιτυχία διεξήχθη η δράση ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σιντικής σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών Δήμου Σερρών με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία και πολλαπλοί ρόλοι των Γυναικών».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον χώρο του ΚΑΠΗ Ροδόπολης Σιντικής Σερρών. Η ομιλία έγινε διαδραστικά και το εντυπωσιακό και πρωτότυπο είναι ότι σταδιακά, παρακολούθησαν και συμμετείχαν σ’ αυτήν και άντρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Σιντικής (ΕΠΟΜΕΑ). Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σιντικής ευχαριστεί θερμά τις ομιλήτριες Κωνσταντίνα Ζγέρα – Νομικό και Λιάνα Νικολούδη, Κοινωνική Λειτουργό, από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών, καθώς και την Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης Δήμου Σιντικής, κυρία Σταυρούλα Αργυροπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου