Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Τελετή βράβευσης των έργων του 7ου Διεθνή Μαθητικού Διαγωνισμού για την Μάχη των Οχυρών!

Τελετή βράβευσης των έργων του 7ου Διεθνή Μαθητικού Διαγωνισμού για την Μάχη των Οχυρών!

Χθες ήρθαν στο Σιδηρόκαστρο μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Κύπρο, την Πάτρα, την Λάρισα, την Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες και άλλες πόλεις της Ελλάδας για την τελετή βράβευσης του 7ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού για την Μάχη των Οχυρών!

Ένας τοπικός διαγωνισμός έγινε ΔΙΕΘΝΗΣ με την συμμετοχή 3000 μαθητών και εκπαιδευτικών! Η Μάχη των Οχυρών και ο τόπος μας αποκτούν υπόσταση σε παγκόσμιο επίπεδο!

Μετά την μαραθώνια παρουσίαση των έργων των μαθητών που βραβεύτηκαν στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό για την Μάχη των Οχυρών πραγματοποιήθηκε η κλήρωση μεταξύ των πρωτευσαντων έργων. 

Τον τυχερό λαχνό τράβηξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακαριος.

Νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι μαθήτριες του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας Ημαθίας Ελένη Σκαλινου και Άννα Λιολιοπουλου που συμμετείχαν με το διήγημα με τίτλο "Αναμνήσεις ενός στρατιώτη του Π9".

Την απονομή του βραβείου πραγματοποιησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ευελπίδων Μελενίκου κ.Αντωνης Τοπολίγκας!

Μια μαθήτρια, ο γονέας της κι ο επιβλέπων εκπαιδευτικός κ.Γιοβανοπουλος θα ταξιδέψουν στην Νορμανδία στις 4 Ιουνίου όπου θα παρακολουθήσουν τις επετειακές εκδηλώσεις από την θρυλική απόβαση των συμμάχων που έγινε το 1944!

Στην εκδήλωση φυσικά, ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάτσιος Γεώργιος ο οποίος είναι ο δημιουργός και πρωτεργάτης του δαιμονισμού. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου