Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή από το Δημοτικό Σχολείο Βαμβακοφύτου στον Δήμαρχο Σιντικής και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Μουλά απέστειλε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοφύτου Νικόλαος Λαζάρου για την άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση του αιτήματος για τον εξοπλισμό του σχολείου με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στην ευχαριστήρια επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Εκ μέρους της Διεύθυνσης, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοφύτου σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση κι εκτέλεση του αιτήματός μας για τον εξοπλισμό του σχολείου μας με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η πολύτιμη προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού, θα διευκολύνει σημαντικά το έργο της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας και θα εκσυγχρονίσει τη διαδικασία μάθησης στο Σχολείο μας.

Είναι πολύ σημαντικό για μας, να γνωρίζουμε πως έχουμε δίπλα μας την πολιτική ηγεσία του τόπου και την στήριξή σας έμπρακτα. Σας ευχόμαστε από καρδιάς προσωπική ευτυχία και πολιτική επιτυχία».

H επιστολή
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟΥ
Ταχ. Δ/νση Βαμβακόφυτο
Τ.Κ. - Πόλη : 62300 Βαμβακόφυτο
Πληροφορίες : Λαζάρου Νικόλαος
Τηλέφωνο 23230 51428
e-mail: mail@dim-vamvak.ser.sch.gr

Βαμβακόφυτο, 02/05/2023 Αριθ. Πρωτ. Φ.4/31

ΠΡΟΣ 
Τον Δήμαρχο Σιντικής
κ. Δομουχτσίδη Φώτιο
Τον Πρόεδρο της Σχολ. Επιτροπής του Δήμου Σιντικής
κ. Μουλά Δημήτριο

ΘΕΜΑ : « Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού σχολείου Βαμβακοφύτου »

Εκ μέρους της Διεύθυνσης, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Βαμβακοφύτου σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση κι εκτέλεση του αιτήματος μας για τον εξοπλισμό του σχολείου μας με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές,
Η πολύτιμη προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού, θα διευκολύνει σημαντικά το έργο της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας και θα εκσυγχρονίσει τη διαδικασία της μάθησης στο Σχολείο μας.
Είναι πολύ σημαντικό για μας, να γνωρίζουμε πως έχουμε δίπλα μας την πολιτική ηγεσία του τόπου και την στήριξη σας έμπρακτα. Σας ευχόμαστε από καρδιάς προσωπική ευτυχία και πολιτική επιτυχία.

Με εκτίμηση 
Ο Δ/ντος του Σχολείου 
Λαζάρου Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου