Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Διαδραστική ομιλία με θέματα «Σχέσεις σχολείου – οικογένειας» και «Τεχνικές επικοινωνίας – Διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον» στο Δημοτικό Σχολείο Αγκίστρου Σερρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου 2023 από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σιντικής Μαρία Τσεκμέζογλου, Κοινωνική Λειτουργό – Συντονίστρια και Ιορδάνα Τουτζιάρη – Ψυχολόγο, η διαδραστική ομιλία με θέματα: «Σχέσεις σχολείου – οικογένειας» και «Τεχνικές επικοινωνίας – Διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον» στο Δημοτικό Σχολείο Αγκίστρου Σερρών.

 

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του κυρίου Δεληνάσιου ΔημήτριουΔιευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, στα πλαίσια της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και των ενδοσχολικών επιμορφώσεων.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σιντικής ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του σχολείου για την πρόσκληση, τους εκπαιδευτικούς, καθώς και όσους γονείς συμμετείχαν στην εκδήλωση. Επίσης, θερμές ευχαριστίες στην Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης του Δήμου Σιντικής, κυρία Σταυρούλα Αργυροπούλου για την υποστήριξη της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου