Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Εθνικός Σιδηροκάστρου : ...σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε κακό στον Εθνικό! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!

Εθνικός Σιδηροκάστρου : ...σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε κακό στον Εθνικό! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
Προς ενημέρωση όλων των φιλάθλων της ομάδας μας, και επειδή ακούγονται πολλά τελευταία στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλη μας, μετά της τεράστια συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ΕΘΝΙΚΟΣ μας ούτε σήμα θα αλλάξει ούτε χρώματα και φανέλες θα αλλάξει. Δεν γίναμε ΠΑΟΚ. Συνεργασία θα έχουμε, μια συνεργασία που άλλες ομάδες παρακαλάνε να κάνουν!! Ας αφήσουμε τα οπαδικά κατά μέρος και ας δούμε το καλό της ομάδας μας και των νέων παιδιών που βγαίνουν από τις ακαδημίες μας. Γιατί αυτή η συνεργασία μόνο καλό έχει να προσφέρει! Προς όλους τους κακεντρεχείς λοιπόν, σταματήστε να προσπαθείτε με λόγια και με πράξεις να κάνετε κακό στον Εθνικό! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος και το ΔΣ

Στα αγωνιστικά, ο Εθνικός, μετά την πρώτη πεντάδα ανανεώσεων, χθες  έκανε άλλη μια ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής τον 19χρονο Ηλία Καραβίτη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
Ο Γ.Σ. Εθνικός Σιδηροκάστρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής από το περσινό ρόστερ, τον 19χρονο #The_Professional Ηλία Καραβίτη. 
ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου