Οι νέες στήλες μας με ανθρώπους που αγαπάν τον τόπο μας

Σκοπός του περιοδικού Σιδηρόκαστρο είναι η ανάδειξη ιστορικών θεμάτων, η ανάδειξη του Δήμου μας, η παρουσίαση των χωριών μας καθώς και προσώπων. Επίσης σημαντική είναι η παρουσίαση διαφόρων προβλημάτων, απόψεων και προτάσεων. Φυσικά δεν θα αφήναμε απ' έξω τα τρέχοντα δρόμενα και νέα της περιοχής μας.
Όλα τα παραπάνω πηγάζουν από την αγνή αγάπη για τον τόπο μας. Ακόμη και τις φορές που ήμαστε αρνητικοί πάντα ο γνώμονας είναι η αλήθεια, όπως επίσης πάντα ο σκοπός δεν είναι να καταδικάσουμε αλλά να επιτύχουμε κάποια διόρθωση σε κάτι που πιστεύουμε ότι είναι λάθος. Λάθος κάνουν όλοι και εμείς δεν θα μπορούσαμε να ήμαστε εξαίρεση.
Ποτέ δεν είχαμε ως σκοπό το κέρδος, ούτε το χρηματικό (απεναντίας είμαστε χαμένοι αρκετές χιλιάδες ευρώ και χρόνου), ούτε της προσωπικής προβολής μας.
Η ιδέα για την ανώνυμη αρθρογραφία προήλθε από τον  Σταμάτη Σταματίου (1881-1946), ο οποίος υπέγραφε τα κείμενά του ως Σταμ. Σταμ. και τον Αρκά του οποίου το  πραγματικό ονοματεπώνυμο του εν λόγω συγγραφέα είναι άγνωστο, καθώς ο ίδιος δεν το έχει αποκαλύψει,

Παρόλα αυτά και λόγω του ότι διάφορα πρόσωπα, σημαντικά για τον τόπο μας, τα οποία μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, στηρίξαν την προσπάθειά μας, παρέχοντας διάφορα στο περιοδικό (φωτογραφίες,άρθρα κτλπ) χωρίς το παραμικρό κέρδος, από καθαρή αγάπη για τον τόπο....αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε γι αυτούς στήλες ως αναγνώριση για την ανιδιοτελή αγάπη τους για τον τόπο. 

Οι νέες στήλες μας θα πάρουν ζωή από τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος