Ιωσήφ Παναγιωτίδης : ... να γίνει αίτημα να τοποθετηθεί μία γέφυρα ΜΠΕΛΕΥ (στη διάβαση Σιδηροκάστρου)

Στο θέμα της κατεστραμμένης γέφυρας του Σιδηροκάστρου αναφέρθηκε ο υπ. Δήμαρχος Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης μέσω της παράταξής του ΕΝΩΣΙ, κατηγορώντας τον Δήμαρχο Σιντικής για αδιαφορία.

Στην κατεστραμμένη διάβαση του Σιδηροκάστρου έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Η παρούσα διάβαση ανήκει στην περιφέρεια και όχι στον Δήμο Σιντικής όπως μας είχε ενημερώσει ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης. Επίσης μας είχε αναφέρει πως ο Δήμος έχει κάνει ενέργειες και λύση βρέθηκε η οποία ήταν η μεταφορά παλιάς μεταλλικής γέφυρας που πλέον δεν  χρησιμοποιείται. 

Ο υπ. Δήμαρχος Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης υπερασπίζετε της άποψης πως ο Δήμος θα έπρεπε να βρει λύση στο θέμα, προτείνοντας να γίνει αίτημα να τοποθετηθεί μία γέφυρα Μπέλεϋ.

ΕΝΩΣΙ-Ιωσήφ Παναγιωτίδης : Η διάβαση Σιδηροκάστρου το 2021 καταστράφηκε μετα απο καταρακτώδη βροχή με αποτέλεσμα να αποκοπεί ένα τμήμα της πόλης και να γίνει δύσκολη η πρόσβαση των κατοίκων στα σπίτια τους.
Τον Μάιο του 2021  το Δημοτικό συμβούλιο εξουσιοδότησε τον δήμαρχο να κάνει ότι είναι δυνατόν για αποκατάσταση της καταστροφής. 
Παράλληλα ως ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ του προβλήματος έκανα την πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει αίτημα να τοποθετηθεί μία γέφυρα ΜΠΕΛΕΥ ( βίντεο στο πρώτο σχόλιο)  που θα έλυνε ΔΩΡΕΑΝ και ΟΡΙΣΤΙΚΑ το θέμα της διάβασης.
Η καταστροφή στην Μαγνησία έδειξε ότι η λύση που προτείναμε ήταν εφικτή και εφαρμόσιμη (φωτο) 
Εκτός αυτού ως συνήθως , αντί να τον ενδιαφέρει η «λύση» τον ενδιέφερε μόνο να αποπροσανατολίσει τους κατοίκους και να δημιουργήσει «επικοινωνιακά» πρόβλημα μεταξύ των δημοτών και της αντιπολίτευσης.
Η κατάσταση μέχρι σήμερα παραμένει δυστυχώς η ίδια. 
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ:
Η επικοινωνία θα αποκατασταθεί ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ !!
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ!!!(Φωτογραφίες της ανάρτησης της ΕΝΩΣΙ-Ιωσήφ Παναγιωτίδης)





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος