Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Σιντικής

Το παρακάτω Δελτίο Τύπου εξέδωσε η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Σιντικής της οποίας επικεφαλής και υπ. Δήμαρχος Σιντικής είναι η κ. Μαρία Ιωαννίδου. Σας το παρουσιάζουμε ως έχει:
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) ΣΙΝΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε κλίμα ενθουσιασμού παρουσιάστηκαν στις 11.00 το πρωί της Κυριακής 17/9/2023 στο ΚΑΠΗ Σιδηροκάστρου το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Σιντικής, ενώ ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς και της περιφέρειας των Σερρών για τις περιφερειακές εκλογές με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σωτήρη Αβραμόπουλο για την Κεντρική Μακεδονία.
Ξεκινώντας ο Χρήστος Σοφιάδης στην παρέμβασή του ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
αναφέρθηκε στις σοβαρές ελλείψεις με αντιπλημμυρικά έργα και την έλλειψη πρόληψης και
σχεδίου πυροπροστασίας για την περιοχή.
Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Ιωαννίδου στην ομιλία της παρουσίασε τους βασικούς άξονες και τις θέσεις της λαϊκής συσπείρωσης, ασκώντας κριτική στην μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής αρχής και των άλλων παρατάξεων, προβάλλοντας τις παρεμβάσεις και τη δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης, την προηγούμενη τετραετία.
Στόχος μας στις εκλογές του Οκτώβρη είναι να εκλεγούν περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της
λαϊκής συσπείρωσης που θα στέκονται μαζί με τον λαό στην πρώτη γραμμή της πάλης.
Τόνισε χαρακτηριστικά ότι στο ψηφοδέλτιό μας συμμετέχουν πρωτοπόροι και λαϊκοί αγωνιστές, προοδευτικοί, έντιμοι άνθρωποι που βρίσκονται καθημερινά στο πλάι των εργαζομένων όλου του λαού, πρωτοστατούν στους αγώνες, ανησυχούν και αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου, των γενιών που έρχονται, των νέων που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στη ζωή τους.
Είναι άνθρωποι που στην επαγγελματική τους αλλά και κοινωνική τους δραστηριότητα έχουν
σαν στόχο την προσφορά στην κοινωνία και τις ανάγκες της.
Ψηφοδέλτια μάχης λοιπόν για της ανάγκες του λαού, ως το αντίπαλο δέος της αντιλαϊκής πολίτικης που βιώνουμε στις ζωές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου