Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Απάντηση του κ.Ελιογλου για τις αιχμές του κ. Παναγιωτίδη για τον σκύλο του Δήμαρχου Σιντικης

Θέση πήρε με σχόλιο του ο κ. Θεοδωρος Ελιογλου όσον αφορά τις αιχμές του κ. Ιωσηφ Παναγιωτίδη για το ρεπορτάζ που έγινε σχετικά με την υιοθεσία σκύλου από τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτιο Δομουχτσίδη.

Ο κ. Ελιογλου στάθηκε στην αγάπη του για τα ζωάκια καθώς και του καναλιού, αναφέροντας τις δεκάδες εκπομπές για ζητήματα που αφορούν τα αδέσποτα, καθώς επίσης και στην αγαστή συνεργασία με τις φιλοζωικες οργανώσεις που έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα.

Αναφορικά με το θέμα καθαυτού ανέφερε πως ο συμβολισμός υιοθέτησης από υποψήφιο Δήμαρχο είναι σημαντικός καθώς επίσης πως "Οποίος άλλος κάνει παρόμοια πράξη θα είμαστε εκεί."

Θεοδωρος Ελιογλου : Είναι σε όλους γνωστή η αγάπη και στήριξη από όλους τους ανθρώπους του καναλιού στα αδέσποτα κυρίως. Δεκάδες εκπομπές για ζητήματα που αφορούν τα αδέσποτα και η αγαστή συνεργασία με τις φιλοζωικες οργανώσεις έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα. Τα "πυρά" μας δοκίμασαν πολλές φορές όλες οι δημοτικές αρχές και δεν εξαιρεθηκε ο Δήμος Σιντικής. Όχι δεν παραβρέθηκε τυχαία. Έστω και προεκλογικά ο συμβολισμός υιοθέτησης από υποψήφιο Δήμαρχο είναι σημαντικός για μας. Οποίος άλλος κάνει παρόμοια πράξη θα είμαστε εκεί. ΥΓ Εγώ προσωπικά έχω υιοθέτηση 4 αδεσποτακια και είναι μέλη της μεγάλης μου οικογένειας ΥΓ 2 Δεν Προσδοκώ να πείσω φανατισμενους

Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ώρες, τοποθετήθηκε και ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου