Ιωσήφ Παναγιωτίδης : Υβρεολόγιο πεζοδρομίου και ασυναρτησίες (για την απάντηση του Δημάρχου)

Εκ νέου τοποθέτηση από τον υπ. Δημαρχο Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδη πάνω στην απάντηση του Δημάρχου Φώτιου Δομουχτσίδη, οσον αφορά τις γεννήτριες και την αναφορά του πρώτου περι οικονομικής δολοφονίας της Σιντικής. 
Ο κ Παναγιωτίδης πριν 2 μέρες είχε αναφερθεί στο θέμα τον ανεμογεννητριών "μιλώντας" για οικονομική δολοφονία της Σιντικής, πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Δομουχτσίδη μέσο της σελίδας της παράταξής του. 
Πάνω σε αυτήν την απάντηση ο κ Παναγιωτίδης τοποθετήθηκε εκ νέου εστιάζοντας στον "τρόπο της απάντης", χαρακτηρίζοντας ως υβρεολόγιο πεζοδρομίου μάλλον λόγω εκφράσεων όπως το "- Μπερδεύετε την "βούρτσα με κάτι άλλο"!" του Δημάρχου.
Ιωσήφ Παναγιωτίδης : Έκανα μια ανάρτηση με στοιχεία για την οικονομική δολοφονία της Σιντικής. Υβρεολόγιο πεζοδρομίου και ασυναρτησίες ακολούθησαν ως απάντηση…Ο καθένας δίνει ότι έχει !!

Για το θέμα και την απάντηση του Δημάρχου πήρε θέση και η κ. Όλγα Φυταγκουρίδου η οποία χαρακτήρισε την απάντηση του ως "Πεζοδρομιακές εκφράσεις ...δυσφημεί τον τόπο βάναυσα και προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό…"
Είναι, μακράν, ο πιο  βρώμικος προεκλογικός αγώνας που βιώνω στα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Χτυπήματα, χυδαιότητα, έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, δυσωδία και άλλα πολλά…
Οι εκλογές, από την υπέρτατη έκφραση της βούλησης του λαού, έχουν καταντήσει ένα απίστευτο «παζάρι», μία δολοφονία αξιών, μία επιβολή εικονικής πραγματικότητας, ένα ατέλειωτο ψέμα, μια σκοτεινή πραγματικότητα που δεν τιμά ούτε τον τόπο ούτε τους,υποτιθέμενους, ταγούς του…
Το αποκορύφωμα: η παρακάτω ανάρτηση που μόνο απέχθεια προκαλεί…
Πεζοδρομιακές εκφράσεις, που το γεγονός ότι εκπορεύονται από τον πρώτο πολίτη του τόπου (ακόμα και αν είναι απερχόμενος) δυσφημεί τον τόπο βάναυσα και προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό…
Το μόνο που τον δικαιολογεί είναι το αγαπημένο μότο του:
«ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ»!!!
Κρίμα, πολύ κρίμα…

Σχετικά άρθρα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος