Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξής του Ιωσήφ Παναγιωτίδης "ΕΝΩ.ΣΙ Ενωμένη Σιντική".

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξής του υπ. Δημάρχου Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης "ΕΝΩ.ΣΙ Ενωμένη Σιντική". Ο κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδης στάθηκε στην προσφορά των στελεχών του, τονίζοντας οτι έρχονται για να δώσουν.

Ιωσήφ Παναγιωτίδης : Πάμε μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την ΣΙΝΤΙΚΗ!
Καταθέσαμε χθες το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας "ΕΝΩ.ΣΙ Ενωμένη Σιντική".
Ένα ψηφοδέλτιο μέσα στο οποίο συγκεντρωσαμε τους εκλεκτότερους συμπολίτες και συνδημότες μας, τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να παλέψουν για να λύσουν τα προβλήματα του τόπου μας και να βελτιώσουν τις ζωες όλων μας, ένα ψηφοδέλτιο με υποψήφιους που μπήκαν σε αυτόν τον αγώνα για να ΔΩΣΟΥΝ στους δημότες και όχι για να κερδίσουν αυτοί σε προσωπικό επίπεδο.

Ένα ψηφοδέλτιο αγώνα και νίκης που θα σημάνει μια νέα αρχή για τον τόπο μας, που τόσο έχει υποβαθμιστεί σε κάθε επίπεδο, τις τελευταίες δεκαετίες, ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα στον αγώνα για την αναβάθμισή του.

Οι υποψήφιοι της ΕΝΩΣΙ - Ενωμένη Σιντική και εγώ προσωπικά, δεσμευόμαστε για αυτό: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ στον τόπο και τους Δημότες τις ευκαιρίες που χάθηκαν, τις λύσεις που χρόνια τώρα αναζητούν και δεν τις βρίσκουν, την υποστήριξη σε κάθε τους προσπάθεια μέσω του Δήμου, την ποιότητα ζωής, την αξιοποίηση του τόπου τους, τη χαμένη τους τιμή και περηφάνια.

Οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την ΣΙΝΤΙΚΗ!
Σας ευχαριστώ όλους, τους συνεργάτες, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης για το ήθος την ποιότητα και τον τρόπο που κινήθηκαν όλο αυτό το διάστημα κάνοντας την διαφορά.
Το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας ΕΝΩΣΙ Ενωμένη Σιντική που καταθέσαμε σήμερα, συγκέντρωσε τους εκλεκτότερους συμπολίτες και συνδημότες μας, τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να παλέψουν για να λύσουν τα προβλήματα και να βελτιώσουν τις ζωες όλων μας, των υποψηφίων που μπήκαν σε αυτόν τον αγώνα για να ΔΩΣΟΥΝ στους δημότες και όχι για να κερδίσουν αυτοί.
Και είμαι πολύ περήφανος για αυτούς!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ !!
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ !!!!
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΓΑΠΑΜΕ & ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ 
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλους και ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος