Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Γεώργιος Τάτσιος : Υποψηφιότητα χωρίς συγκατάθεση...βιασμός του θεσμού των εκλογών!

Στο θέμα του υποψηφίου σε 2 πολιτικούς σχηματισμούς αναφέρθηκε ο υπ. Δήμαρχος Σιντικής Τάτσιος Γεώργιος.
Σε έγγραφο που δόθηκε στην δημοσιότητα και δόθηκε στην δημοσιότητα από τον κ, Τάτσιο, ο υποψήφιος απευθυνόμενος στο πρωτοδικείο Σερρών ο δηλών αναφέρει, πως παραιτείται από τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Φώτιου Δομουχτσίδη και πως η υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό του κ Τάτσιου Γεώργιου ισχύει. 
Ο κ. Τάτσιος έγγραψε πάνω σε αυτο για υποψηφιότητα χωρίς συγκατάθεση και βιασμό του θεσμού των εκλογών

Γεώργιος Τάτσιος : ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ... ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΎ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Δέχθηκα τηλεφώνημα από το Πρωτοδικείο Σερρών και προς μεγάλη μου έκπληξη μου ανακοίνωσαν ότι υπάρχει διπλή υποψηφιότητα από άτομο που ενέκρινε την υποψηφιότητά του στην ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ηλεκτρονικά ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ μέσω gov.gr! Ενημερώθηκα μάλιστα ότι η εν λόγω υποψηφιότητα δηλώθηκε από την άλλη παράταξη μέσω υπεύθυνης δήλωσης (πρόκειται για διαδικασία που ακολουθείται όταν ο υποψήφιος αδυνατεί να εισέλθει στο gov.gr)!

Σήμερα το πρωί με την ανάλογη αίτηση του εν λόγω ατόμου επιβεβαιώθηκε η υποψηφιότητα του στην ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ συμπληρώνοντας ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ για υποψηφιότητα με τον άλλον συνδυασμό!

Όταν αποφάσισα να εμπλακώ στην εκλογική διαδικασία δεν φανταζόμουν ότι θα επικρατούσε τέτοια σαπίλα και ξεπεσμός... Μου έλεγαν ότι με τον σταυρό στο χέρι δεν κερδίζονται εκλογές... Χθες το διαπίστωσα... αλλά δεν τους άκουσα... δεν εξαγόρασα ούτε εξανάγκασα ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ χωρίς να ακολουθήσει την ΝΙΚΗ χωρίς την συγκατάθεση του. Αν συνέβαινε αυτό δεν θα είχα λόγο συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία. Είναι αντίθετο με τα πιστεύω μου!

Επέλεξα τον δύσκολο δρόμο! Τρία χρόνια προσπαθώ να επικοινωνήσω την νέα νοοτροπία που φέρνει η ΝΙΚΗ! Η σημερινή καταγγελία δείχνει ότι οι πολίτες ξύπνησαν και δεν δέχονται να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους! Για αυτούς τους ανθρώπους ΑΞΙΖΕΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ο αγώνας! Για αυτούς έρχεται η Νίκη της Σιντικής...για να τους δικαιώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου