Σιντική ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ : Ο κ. Τάτσιος ας καθορίσει το που, πότε, πως για το ντιμπέιτ

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης μέσω της παράταξής του αναφέρθηκε στο θέμα του Debate όπως επίσης και για την τοποθέτηση του κ. Τάτσιου όσον αφορά αφορά τους δημοσιογράφους. 

Παρακάτω σας παραθέτουμε την τοποθέτηση του Δημάρχου Σιντικής χωρίς δικά μας σχόλια, παρά μόνο το να επισημάνουμε ότι όντως, τουλάχιστον από εμάς, δέχτηκε σκληρή κριτική και αρκετές φορές (πάντα με γνώμονα, το να επισημάνουμε λάθη, κατά την άποψή μας, για το καλό του τόπου). Ουδέποτε μας δημιούργησε το οποιοδήποτε θέμα καθώς επίσης ουδέποτε κινήθηκε αρνητικά εναντίων μας (εκφράζοντας μια "κακή άποψη"). Τον έχουμε ευχαριστήσει γιαυτό δημόσια στην σελίδα μας.
Σιντική ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 2023 : Ο Κ. ΤΑΤΣΙΟΣ ΑΣ ΚΑΘΟΡΊΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥ, ΠΟΤΈ, ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΈΙΤ
Κατά την πορεία μου ως Δήμαρχος Σιντικής, ουκ λίγες φορές δέχτηκα δημόσια, τόσο στον τύπο και στα ραδιόφωνα όσο και σε τηλεοπτικούς σταθμούς, σκληρή κριτική από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Όπως επισήμανα και προ ημερών, γνώμονας μου είναι να ακούω και να συζητάω , γιατί ο διάλογος είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας.
Με την κριτική, που μου έχει ασκηθεί όλα αυτά τα χρόνια για τη διοίκηση μου και βλέποντας κάποιους "εργαζόμενους", όπως ο κ. Τάτσιος, να μπαίνω-βγαίνουν καθημερινά στα πάνελ τοπικών σταθμών, σε εξώφυλλα εφημερίδων και περιοδικών, θα έπρεπε να θέσω εγώ όρους για να πραγματοποιηθεί ο δημόσιος τηλεοπτικός διάλογος ζητώντας:
  Elite διαιτητές (δημοσιογράφους)!
  VAR (Video Assistant Referee)!
  Αγωνιστικό χώρο (Studio) στο εξωτερικό (αστιευόμενος όπως στο CNN) γιατί ενδεχομένως στις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη να υπάρχουν συγγενείς και φίλοι του χώρου, που ενδεχομένως να αλλοιώσουν τη διαδικασία!
ΑΝΤΙΘΈΤΩΣ , τάσσομαι υπέρ των μέσων μαζικής ενημέρωσης του νομού Σερρών, όποια και να είναι αυτά.
Σέβομαι το λειτούργημα του δημοσιογράφου και παρόλο που δέχτηκα σκληρή κριτική τόσα χρόνια, τους ενθαρρύνω να συνεχίζουν απαράμιλλα , να επισημαίνουν λάθη και παραλήψεις σε όλα τα θεσμικά όργανα, γιατί χάρη σε αυτα, διορθώνουμε τα λάθη μας.
Συνεπώς ο κ.Τατσιος ως ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ φιλοξενούμενος στα ΜΜΕ των Σερρών, εφόσον και ο κ. Παναγιωτίδης συμφωνεί, να κανονίσει ΑΥΤΌΣ , είτε σε κάποια αίθουσα, είτε σε κάποιο στούντιο , με την κάλυψη του διαλόγου από διάφορα μέσα του νομού μας, παράλληλα και ΌΣΟΥΣ δημοσιογράφους ΑΥΤΟΣ επιθυμεί ! Εγώ είμαι διαθέσιμος!
Η ημερομηνία και ώρα, ανάλογα με τις εργασιακές υποχρεώσεις του κ.Τατσιου, δεδομένου ότι μας θεωρεί "συνταξιούχους αργόσχολους" μάλλον.
Αλήθεια κ. Τάτσιο,  εσείς δεν ήσαστε κάποτε Σμηναγός (Λοχαγός κατά τα δικά μου) στην Αεροπορία και μάλιστα φαρμακοποιός και παραιτηθήκατε από τις ΕΔ της Πατρίδας,  και  είστε τώρα ιδιώτης φαρμακοποιός ; Μάλλον επειδή έχει περισσότερα λεφτά το ελεύθερο επάγγελμα,  από το να υπηρετείς την Πατρίδα, άσχετα εάν σε σπούδασε αυτή τζάμπα. 
 Αλήθεια κ. Τάτσιο για τα 10 - 15 χρόνια (δεν αναφέρετε πουθενά πόσα χρόνια ήσασταν ενεργός φαρμακοποιός Αεροπόρος) δεν πέρνετε σύνταξη,  ή έστω δεν μετράνε συντάξιμα ;
Οι συνταξιούχοι που θεμελίωσαν σύνταξη μετά από Δεκαετίες προσφοράς στην Υπηρεσία τους ή στην Πατρίδα , δεν την δικαιούνται ; 
Γιατί αναφέρετε παντού " Εγώ δεν είμαι συνταξιούχος.." Δηλαδή δεν δικαιούστε σύνταξη ακόμα ή δεν δικαιούστε σύνταξη από την Αεροπορία καθόλου ;
Έτσι ενημερωτικά..
Βγάλτε ένα  YouTube βίντεο να μας εξηγήσετε ! Με προφορικό λόγο , γιατί όπως είπατε στην περιπετειώδη συνέντευξή σας στην ΕΡΑ, "άλλο ο γραπτός , άλλο ο προφορικός λόγος"
Αλήθεια τι εννοούσατε,  όταν είπατε " ... οι Δήμοι πληρώνουν τα ιδιωτικά κανάλια γι' αυτό... " στη τοποθέτησή σας για το Ντιμπέιτ ;
Υπονοούσατε τίποτα ;
Μάλλον δεν ξέρετε ότι δεν είναι νόμιμο και δεν γίνεται! Γιατί αλλιώς χωράει πολύ "συζήτηση" το θέμα! Μήπως εσείς " έχετε τον τρόπο " όπως λέτε στις εξαγγελίες σας ; 
Πάντως σας γνωρίζω ότι υπάρχει μόνο Ένας τρόπος  ! 
Ο νόμιμος!
Στηρίζουμε τον τόπο μας!
Στηρίζουμε τη Σιντική!
Στηρίζουμε τη Δημοκρατία !
Στηρίζουμε τους δημοσιογράφους μας !
Στηρίζουμε τα ΜΜΕ του νόμου μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος