Στο Ομαλό-Θρακικό, Ακριτοχώρι και Μανδράκι βρέθηκε στα πλαίσια περιοδείας του ο υπ. Δήμαρχος Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης

Στο Ομαλό-Θρακικό, Ακριτοχώρι και Μανδράκι βρέθηκε στα πλαίσια περιοδείας του ο υπ. Δήμαρχος Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης, όπου παρουσίασε το πρόγραμμά του για λύσεις σε διάφορα προβλήματα των κατοίκων,
ΕΝΩΣΙ - Ιωσήφ Παναγιωτίδης : Στο Ομαλό-Θρακικό, Ακριτοχώρι & Μανδράκι βρέθηκε στα πλαίσια περιοδείας του ο υπ. Δήμαρχος ΣΙΝΤΙΚΗΣ Ιωσήφ Παναγιωτίδης για την αλλαγή που ζητούν οι δημότες.
Ο κ.Παναγιωτίδης έτυχε θερμής υποδοχής κατά την επίσκεψη του στης ακριτικές κοινότητες και μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης για το πρόγραμμα του συνδυασμού του, ο λόγος δόθηκε στους κατοίκους.
Με ερωτήσεις σε ζωτικά θέματα των χωριών και λειτουργίας του Δήμου έγινε ένας ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος. 
Ο κ Παναγιωτίδης απέδειξε για μια ακόμη φορά στα τέσσερα χρόνια δουλειάς στα έδρανα της αντιπολίτευσης με την παρουσία του μέχρι το τελευταίο χωριό του Δήμου Σιντικής ότι ήταν πλήρως ενημερωμένος για όλα τα θέματα και είχε ρεαλιστικές απαντήσεις κυρίως αυτών που αφορούσαν την εξυπηρέτηση της τοπικής συγκοινωνίας την υγειονομική περίθαλψη με φορητές μονάδες υγείας και την εξυπηρέτηση των δημοτών για θέματα της καθημερινότητάς τους.
Τους παρουσίασε γενικά τις άμεσες λύσεις των θεμάτων που έχει ήδη προβλέψει στο πρόγραμμα του, αποφεύγοντας τις ψεύτικες υποσχέσεις.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ!

















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος