Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Φώτιος Δομουχτσίδης : Ο κ. Τατσιος...προσβάλλει και υποτιμάει τα τοπικά μέσα

Απολογισμό της ανοιχτής πρόσκλησης για δημόσιο διάλογο (debate) έκανε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης, ενώ παράλληλα άσκησε κρητική  στον υπ. Δήμαρχο Γεώργιο Τάτσιο για την απάντησή του.

Σιντική ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 2023 : Έπειτα από ανοιχτή πρόσκληση που απήθυνα στους συνυποψήφιούς μου για δημόσιο διάλογο (debate), νιώθω ιδιαίτερη χαρά για την αποδοχή του κ. Παναγιωτίδη Ιωσήφ ώστε ο υπόψη διάλογος να πραγματοποιηθεί σε τοπικά μέσα με έγκριτους, πολύ σπουδαίους και αντικειμενικούς δημοσιογράφους του Νομού μας. Δυστυχώς όμως, η χαρά μου δεν είναι διπλή, ούτε τριπλή καθώς:

Η κ. Ιωαννίδου επέλεξε τη μοναχική οδοποιία, που οδηγεί εκτός των ορίων του Δήμου Σιντικής και είναι απόλυτα σεβαστό.

Ο κ. Τατσιος, που με έκπληξη ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του, στις οποίες προσβάλλει και υποτιμάει τα τοπικά μέσα και τους πολύ σπουδαίους Σερραίους δημοσιογράφους, που πρωτίστως πρέπει να νιώθουμε ευγνωμοσύνη που τους έχουμε.

Με την ολοκλήρωση του σκοπού και την προσωπική προβολή τους, η εργαλειοποίηση των τοπικών μέσων πληροφόρησης και των ανθρώπων αυτών που την υπηρετούν στο νομό μας, φαίνεται πλέον πως δεν εξυπηρετεί, σε κάποιους.

"Οργώνετε" με νίκη τη Σιντική, αλλά ποιός θα σπείρει για να θερίσουν οι δημότες δεν μας είπατε.

Το όργωμα και το άρμεγμα είναι η ευκολότερη εκδοχή των αντίστοιχων επαγγελμάτων. Την δυσκολότερη εκδοχή, θα την αναλάβει η ΣΙΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για να θερίσουν οι δημότες.

Η ΣΙΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, συνεχίζει σταθερά στα θεμέλια που δημιούργησε, έτσι ώστε να σηκώσει περισσότερα βάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου