Το νέο εντευκτήριο του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Λίμνης Κερκίνης

Το νέο εντευκτήριο του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Λίμνης Κερκίνης είναι πραγματικότητα στην αυλαία της θητείας του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ο οποίος σήμερα είχε τις εκλογές του για νέο ΔΣ.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο Σιντικής μεταξύ άλλων μιας και δεν κατάφερε την απόκτησή του  με άλλον Δήμος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή.
Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λίμνης Κερκίνης : Με μεγάλη χαρά θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την απόκτηση του νέου εντευκτήριου μελών του συλλόγου μας στην Λιβάδια Σερρών! 
Είναι ευχής έργον η απόκτηση του διότι μετά από αγώνες και έπειτα από πολλές αποδοκιμασίες του συλλόγου μας ανά τα χρόνια με άλλον δήμο, καταφέραμε στην αυλαία της θητείας του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας να αποκτήσουμε το πολυπόθητο εντευκτήριο μας!
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Σιντικής, τον δήμαρχο Σιντικής, τον κύριο Ι.Ιακωβιδη και τον κύριο Π.Διοδου που συνετέλεσαν και βοήθησαν στα μέγιστα για την απόκτηση αυτού του μεγάρου με τις μεγάλες δυνατότητες! 
Δεσμευομαστε να φανούμε αντάξιοι και να το μετατρέψουμε  σε ένα στολίδι  για την περιοχή και να το αναδείξουμε όπως του αρμόζει!
Ευχαριστούμε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος