Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

To Καπνόφυτο, Αχλαδοχώρι, Καρυδοχώρι και Φαιά Πέτρα επισκέφτηκε ο υπ. Δήμαρχος Τάτσιος Γεώργιος

To Καπνόφυτο, Αχλαδοχώρι, Καρυδοχώρι και Φαιά Πέτρα επισκέφτηκε ο υπ. Δήμαρχος Τάτσιος Γεώργιος σήμερα, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του.
Στα χωριά αυτά σε μια οργανωμένες (τύπου "ομιλίας") συγκεντρώσεις μίλησε με τους κατοίκους των χωριών και στην συνέχεια ακολούθησαν συζητήσεις προσωπικά με τους παρευρισκόμενους όσον αφορά τα προβλήματά τους.  
Τάτσιος Γεώργιος : ΟΡΓΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΝΤΙΚΗ!
Σε κάθε χωριό... 
Σε κάθε γειτονιά... 
Σε κάθε σπίτι!
ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ-ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ-ΚΑΡΥΔΟΧΩΡΙ-ΦΑΙΑ ΠΕΤΡΑ!
Η περιοδεία της ΝΙΚΗΣ στην Περιφέρεια του Δήμου ξεκίνησε από τα πιο απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα χωριά μας...! 
Κι εδώ τα παράπονα των κατοίκων ΠΟΛΛΑ!
Η επικινδυνότητα του κεντρικού οδικού άξονα είναι κρίσιμης σημασίας για τους ακρίτες του ορεινού όγκου του Δήμου Σιντικής!
Στο Καπνόφυτο ο απερχόμενος δήμαρχος υποσχέθηκε να κατασκευάσει υδροταμιευτήρα και παιδική χαρά... ΤΙΠΟΤΑ από τα δύο δεν έκανε! Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με την μεταφορά των μαθητών στο νηπιαγωγείο του Αχλαδοχωρίου, καθώς οι αρμόδιες Αρχές καθυστερούν την διεκπεραίωση των διαδικασιών για την δωρεάν μετακίνηση των μαθητών.
Σε Αχλαδοχώρι και Καρυδοχώρι οι κάτοικοι βιοπορίζονται ως επί τω πλείστον από την γεωργία και την κτηνοτροφία. Η άρδευση είναι το κυρίαρχο ζήτημα. Οι πολλές βλάβες και η πολυέξοδη λύση των γεωτρήσεων (σε ένα περιβάλλον που υπάρχουν πηγές) αποτελούν ζητήματα που επιζητούν ΔΥΝΑΤΟΥΣ λύτες! Σε κακή κατάσταση είναι οι αγροτικοί δρόμοι!
Δεσμευόμαστε για έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των βλαβών του αρδευτικού και για την εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων της περιοχής με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!
Δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε τον δημότη σε όποιο σημείο του Δήμου κι αν κατοικεί!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου