Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σιντικής : Περιοδείες στα χωριά του δήμου Σιντικής

Περιοδείες στα χωριά του δήμου Σιντικής από την επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σιντικής Μαρίας Ιωαννίδου. Επί αυτού η παράταξη εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου.
Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σιντικής : Δελτίο τύπου
Περιοδείες στα χωριά του δήμου Σιντικής, Πετρίτσι, Άγγιστρο, Αχλαδοχώρι, Βυρώνεια και Άνω Πορόϊα πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Σιντικής Μαρία Ιωαννίδου, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Φιλιώ Σαραντίδου και Χρήστο Σοφιάδη από την περιφερειακή ενότητα Σερρών, καθώς και υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους στο δήμο μας.
Οι υποψήφιοι είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον κόσμο, με νεολαία και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε ζητήματα των τοπικών εκλογών. Αναδείχθηκαν προβλήματα της καθημερινότητας όπως η υγεία, οι πρόσφατες πλημμύρες, η καθημερινότητα των δημοτών, το πάγιο πρόβλημα της αγροτικής οδοποιίας στα χωριά που η λαϊκή συσπείρωση έφερε σε δημοτικό συμβούλιο και όλοι σφύριζαν αδιάφορα, καθώς και η πάγια ταχτική των άλλων δημοτικών παρατάξεων για το παζάρι των ψήφων.
Η λαϊκή συσπείρωση σταθερή σε θέσεις και αρχές επισήμανε ότι μπαίνει μπροστά διεκδικώντας και παλεύοντας για τα προβλήματα που προκύπτουν για όλους τους δημότες με γνώμονα τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων. Στις 8 Οκτώβρη ημέρα των τοπικών εκλογών θα πρέπει να είναι κριτήριο ψήφου για τους
δημότες, ότι η λαϊκή συσπείρωση σε κάθε δήμο και περιφέρεια είναι το αντίπαλο δέος στην
εγκληματική πολίτικη που βιώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου