Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωση Εθνικου Σιδηροκάστρου για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα

Ανακοίνωση Εθνικού Σιδηροκάστρου για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τις εξελίξεις το τελευταίο καιρό. Κάλεσμα για συγκέντρωση την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Οκτωβριου και ώρα 19:00 στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΕΣΤΙΑ Σιδηροκάστρου. 

Γ.Σ. Εθνικός Σιδηροκάστρου : Η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο καιρό φαίνεται ότι ενώνει τους φίλους του Εθνικού Σιδηροκάστρου….καθώς το ενδιαφέρον και η αγωνία όλων όσων αγαπούν τον σύλλογο έχει επικεντρωθεί εκεί. 
 Χθες, Τετάρτη υπήρξε συνάντηση μερίδας φίλων του συλλόγου μας όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
 Μέσα από εποικοδομητικό διάλογο που τέθηκαν σκέψεις και προβληματισμοί υπήρξε ομόφωνη απόφαση να προχωρήσουμε σε μία νέα οριστική κίνηση συγκέντρωσης την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Οκτωβριου και ΩΡΑ 19:00 στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΕΣΤΙΑ Σιδηροκάστρου. 
 Καλούμε και πάλι τον κόσμο της ομάδας να μπει ενεργά στην ‘’καρδιά’’ του συλλόγου,  ωστε να διαμορφώσει αυτός το ‘’αύριο’’ της ομάδας και να την βοηθήσει εμπράκτως.
 Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η προσπάθεια  επανεκκίνησης της  ιδέας και σύνδεσης του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου